Serghei Mizil pune la zid femeile din România: „Nici nu le mai recunoști de la atâtea operații”. Cine este pe placul afaceristului

Serghei Mizil pune la zid femeile din România. Este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz, care spune lucrurilor pe nume, indiferent că supără pe cineva. De data asta, afaceristul a vorbit despre intervențiilor chirurgicale din rândul vedetelor noastre.

25 mai 2023, 13:45
Serghei Mizil pune la zid femeile din România: „Nici nu le mai recunoști de la atâtea operații”. Cine este pe placul afaceristului
Serghei Mizil pune la zid femeile din România

Serghei Mizil pune la zid femeile din România. La 69 de ani, rămâne unul dintre cele mai emblematice personaje ale țării noastre. Prezent la un eveniment fashion, afaceristul a realizat că nu își dă seama cu cine a dat mâna și cu cine nu, deoarece nu mai pot deosebi vedetele între ele, iar asta din cauza operațiilor estetice.

Citește și: Cum arată fetele lui Serghei Mizil. Smaranda și Ana au dezvăluit ce face tatăl lor când se îmbată: „Și-a sfâșiat tricoul, răcnea ca un animal și a început să le muște pe fete de sâni”

Serghei Mizil pune la zid femeile din România

Dive precum Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au fost date exemple, dar a dezvăluit și că există o vedetă pe care o place, iar aceea este Delia.

Acum, toate fetele astea din showbiz sunt la fel. Nici nu le mai recunoști, domnule, de la atâtea operații! Toate botoxate. Drăgușanca, Crudu, astea…Păi, ce să-ți placă la ele? Nu mai sunt femeile care erau înainte! Mie, unul, uite, de exemplu, îmi place Delia! E frumoasă!”, a mărturisit Serghei Mizil, potrivit Cancan.ro.

Afaceristul a trecut la următorul nivel, face bani din imobiliare, chiar și în vremuri de instabilitate economică. „Am terenuri multe, am la Otopeni, de exemplu, acolo am făcut un cartier, am mai multe, unele mai mari. Am vândut, dar nu de 15 milioane.

Păi dacă am 15 milioane, nu-l dau jos pe Iohannis și intru călare pe sub Arcul de Triumf acum? Păi, cuceream România! Cu 15 milioane, luam la… tot Guvernul și ăla, cum îi zice, Senatul!”, a declarat Serghei Mizil.

Fiul fostului nomenclaturist Paul Niculescu Mizil se descrie simplu: „sunt un om normal, cum consider eu, așa cum trebuie să fie un om normal într-o țară civilizată”.