Serghei Mizil, șeful deținuților în penitenciar: „Pentru ăștia care visați să mă vedeți după gratii”

Serghei Mizil este unul dintre actorii filmului Visul, o peliculă filmată în închisoare care spune povestea unor deținuți care descoperă arta după gratii.

29 nov. 2023, 19:19
Serghei Mizil, șeful deținuților în penitenciar: „Pentru ăștia care visați să mă vedeți după gratii”
Imagini de senzație cu Serghei Mizil în penitenciar

Serghei Mizil, Silviu Mircescu, Ștefan Lupu, Mircea Drîmbăreanu și regretatul NOSFE sunt colegi de celulă în filmul „Visul”, regizat de Cătălin Saizescu, care va putea fi urmărit în avanpremieră pe 1 decembrie 2023, în rețelele Cinema City și Cineplexx.

Personajul lui Serghei Mizil, Fane Măreț, este șeful deținuților dintr-un penitenciar din provincie, un tip dur, analfabet, care dorește să evadeze și speră că prin participarea sa la un spectacol de teatru, la un festival din București, să-și împlinească visul.

Citește și: Ce pensie încasează de la stat Serghei Mizil la 70 de ani. „Mai mulţi bani dau pe medicamente!”

Silviu Mircescu joacă rolul lui Flaut, un tip pasionat de sală, homofob și violent, pe care dorul de foul său îl motivează să învețe rolul din spectacol. Ștefan Lupu este Fundulea, un bărbat sensibil și delicat, ironizat de ceilalți deținuți pentru orientarea sexuală, care acceptă să-l joace pe Eroul îndrăgostit de Fane Măreț.

Din grupul deținuților mai face parte Botișor, jucat de NOSFE, un tip cu înclinații muzicale care speră că bunica lui îl va vedea pe scenă și va fi mândră de el. Blându, jucat de Mircea Drîmbăreanu, este un fost asistent universitar cu care se comunică greu, dar care e mereu prezent la datorie, gata să se sacrifice pentru grup.

Citește și: Serghei Mizil a răbufnit după criticile fanilor vizavi de ajutorul dat lui Irinel Columbeanu: „Un șmecher știe ce faci tu, un fraier nu te poate înțeleagă!”

Serghei Mizil a postat mai multe imagini din timpul filmărilor pe rețelele sociale, care au stârnit irnorii: „Călătorului îi stă bine cu drumul și infractorului cu penitenciarul”, a cmentat cineva pe Instagram.

„Pentur ăștia care visați să mă vedeți după gratii, din 12 decembrie sunt în cinematigrafe cu filmu’ Visul”, a scris Serghei Mizil.

Admiratorii săi au continuat cu ironiile: „Nu ai văzut anunțul de la administrația națională a penitenciarelor? Au zis că nu mai acceptă mumii la ei în locație, deci poți să stai liniștit”.