Sergiu Nicolaescu, incinerat FĂRĂ SLUJBĂ. La crematoriu, cei prezenţi au spus „Tatăl Nostru”

În Crematoriul Uman Vitan-Bârzeşti, unde a fost incinerat Sergiu Nicolaescu, a avut loc o ceremonie, care a fost deschisă de fostul preşedinte Ion Iliescu. Cei care au de faţă au spus şi Tatăl Nostru, potrivit România TV. Doar soţia regizorului a coborât la cuptorul în care a fost incinerat Sergiu Nicolaescu.

RomaniaTV.net
06 ian. 2013, 12:23
Sergiu Nicolaescu, incinerat FĂRĂ SLUJBĂ. La crematoriu, cei prezenţi au spus „Tatăl Nostru”

Sergiu Nicolaescu nu a avut parte de o slujbă religioasă, reprezentanţii bisericii au refuzat vehement să oficieze orice fel de ceremonie. Asta în timp ce alte vedete care s-au sinucis, spre exemplu Mădălina Manole sau Mălina Olinescu, au avut parte de slujbă.

Potrivit libertatea.ro, ceremonia de la Crematoriul Uman a fost deschisă de Ion Iliescu. Timp de câteva minute, fostul preşedinte a vorbit despre Sergiu Nicolaescu ca despre un om bun, un creator. După ce a mai luat cuvântul un coleg de breaslă de-al regizorului, întreaga asistenţă a rostit „Tatăl nostru”, apoi, în aplauze, sicriul a fost coborât unde sunt cuptoarele. Acolo, la subsol, asistenţa nu a mai avut acces. Doar Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu, a mers şi a zăbovit în jur de un sfert de oră, după care a părăsit crematoriul şi a plecat spre casă, alături de apropiaţii ei.

Sora regizorului, Iolanda Nicolaescu, nu a participat la ceremonia funerară, pentru că e bolnavă şi nu se poate deplasa.

Familia Nicolaescu ACUZĂ Patriarhia că a VEGHEAT ca nicio slujbă să nu aibă loc la crematoriu

Trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului.

Mesajul „Ştii tu..ELF” scris pe coroana din trandafiri albi şi alegerea soţiei defunctului, Dana Nicolaescu, de a purta la înmormântare un palton de culoare deschisă au stârnit controverse în rândul celor care au venit să-şi ia adio de la Sergiu Nicolaescu.