Servicii funerare non-stop pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov

Un eveniment nefericit, așa cum este decesul, vine la pachet cu o serie de îndatoriri și sarcini ce privesc organizarea priveghiului, înmormântării, praznicului și lista poate continua în acest sens.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 07:41
Servicii funerare non-stop pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov

Vorbim aici în special de timpul (din momentul decesului și până după înmormântare) ce trebuie investit în căutarea și achiziția tuturor celor necesare organizării celor enumerate mai sus. Obișnuim să pierdem timp prețios făcând toate acestea, în loc să îl petrecem cu cel ce a trecut în neființă.

Însă, pentru ca totul să fie mai simplu, indicat este să apelăm la serviciile funerare oferite de diverse firme, care ne pun la dispoziție pachete complete, produse și servicii opționale cu ajutorul cărora toată organizarea să fie ca la carte.


Rarox – pentru servicii funerare la standarde de top

Când vine vorba de servicii funerare, Rarox este o firmă ce se remarcă în acest domeniu prin calitatea ireproșabilă a acestora, dar și a produselor pe care le pune la dispoziția celor interesați. Vorbim de o societate ce oferă toate cele necesare în cazul unui deces – începând de la pachete funerare, transport funerar și până la sicrie, coroane și alte accesorii necesare.

Un alt avantaj major este faptul că serviciile sunt sunt disponibile non-stop, la orice oră din zi și din noapte – pentru că un asemenea eveniment nu își alege o anumită oră când să se întâmple.


Produse și servicii regăsite la Rarox

§      Servicii funerare – medic constatare deces, medic îmbălsămare, toaletare decedat, declarare deces (eliberarea certificatului de deces, eliberarea adeverinței de înhumare, eliberarea autorizației Sanepid), obținerea ajutorului de înmormântare (întocmirea dosarului pentru Casa de Pensii), consiliere predeces în vederea pregătirii pentru acest eveniment nefericit, executarea de fotografii pe ceramică, organizarea parastasului (produse alimentare și restaurant), realizarea coșului necesar la biserică în ziua înmormântării, închirierea de capace frigorifice și de catafalc.

 

§      Pachete funerare – Rarox pune la dispoziția clienților săi o serie de pachete funerare complete, în funcție de preferințe și de bugetul disponibil. Vorbim de opțiuni precum: Lux President, Talon Pensie în 4 variante, Pachet Clasic, Social, Economic, Spital, Standard, Lux și Lux Boston.

 

§      Transport funerar – realizat cu autoturisme specializate pentru transport funerar național și internațional. Include atât transportul defunctului, cât și al cortegiului funerar.

 

§      Sicrie – acestea sunt împărțite în diverse game precum: social, standard, mediu, lux și special. Împărțirea este făcută în funcție de bugetul alocat acestora, materialele din care sunt confecționate, dar și în funcție de dimensiune.

 

§      Coroane, jerbe și flori – pot fi alese tipurile de flori, culorile acestora de asemenea.

 

§      Alte accesorii – lumânări, candele, felinare, mânere pentru sicriu, crucifixe, urne, batiste, prosoape, iconițe și multe altele.

Așadar, având la dispoziție toate cele necesare organizării unui asemenea eveniment nefericit, nu mai trebuie să apelăm la firme diferite. Și, mai ales, la orice oră am avea nevoie de serviciile funerare oferite de Rarox, putem suna fără probleme. Precizăm că acestea sunt disponibile doar pentru Municipiul București și județul Ilfov.

 Mai multe informații legate de oferta Rarox regăsim accesând site-ul oficial funerarenonstop-bucuresti.ro.