Sesiunea de detox la care Monica Anghel apelează anual: „Este foarte important pentru sănătate. Se beau doar sucuri și apă”

Monica Anghel are o formă fizică de invidiat. Artista a dezvăluit că secretul ei este postul intermitent care îi dă energie și un tonus excelent, dar și sportul.

25 ian. 2024, 21:12
Sesiunea de detox la care Monica Anghel apelează anual: „Este foarte important pentru sănătate. Se beau doar sucuri și apă”
Cum se menține Monica Anghel în formă la 52 de ani

Pe lângă întreținerea zilnică, Monica Anghel apelează și la câte o sesiune de detox o dată pe an. Asta urmează să facă și acum, pe 19 februarie, atunci când va merge la un cunoscut centru de detox din Brașov, pentru a-și curăța organismul și a-și recăpăta bunăstarea.

Citește și: Cum se menţine Monica Anghel după ce a reuşit să slăbească 40 de kilograme. Vedeta a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat

„Pe 19 februarie merg la detox la Brașov la Atasagon și stau o săptămână acolo. Fac asta de 4 ani, este foarte important pentru sănătate.Merg doar o singură dată pe an la detox.Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice, sport, plimbări în natură, este un detox de absolut tot. Mai facem hamam, saune, cam tot ceea ce ține de spa”, a mărturisit Monica Anghel, pentru click.ro.

Pe lângă proiectele din planul profesoinal, Monica Anghel reușește să petreacă timp și cu fiul ei în vârstă de 12 ani, Aviv, care are o personalitate puternică și este pasionat de actorie. Artista este prietenă cu Jojo, așa că fiul ei a decis să meargă, încă de anul trecut, la școala de actorie pe care actrița o are împreună cu soțul ei, Paul Ipate.

Citește și: Monica Anghel împarte sala de sport cu fiul ei. Ce sfaturi de nutriție i-a dat cântăreața lui Aviv

„Băiețelul meu a început cursurile de actorie cu Cătălina Grama Ipate, Paul Ipate și Laura Anghel, anul trecut. În momentul acesta nu m- am gândit să facă aceste cursuri ca să joace într-un film, nu știu, dacă o să primească o propunere, vedem, merge, dă casting, nu știu! Ce știu sigur este că învață mult la aceste cursuri, îi place,  se simte în largul lui, noi putem să ne facem planuri dar Dumnezeu are deja planul făcut pentru fiecare dintre noi”, a mai mărturisit Monica Anghel.