Sex, alcool şi droguri pentru Rihanna, în ultimul ei videoclip, „We found love” VIDEO

Rihanna a lansat un nou videoclip, pentru piesa "We Found Love", iar imaginile din acesta stârnesc controverse. Cântăreaţa apare în videoclip alături de Dudley O'Shaughnessy, despre care se spune că este în prezent iubitul ei.

RomaniaTV.net
20 oct. 2011, 08:19
Sex, alcool şi droguri pentru Rihanna, în ultimul ei videoclip, „We found love” VIDEO

La începutul videoclipului, vedeta spune câteva cuvinte despre povestea din cadrul acestuia: „Eu te-am auzit ţipând în timp ce nimeni altcineva nu te auzea. Îţi este ruşine că o persoană poate fi atât de importantă pentru tine încât fără ea te simţi un nimeni. Nimeni nu va înţelege niciodată cât de mult doare. Te simţi fără speranţă, ca şi cum nimic nu te poate salva. Iar atunci când se termină, aproape că îţi doreşti ca toate acele lucruri rele să vină înapoi, pentru a putea avea binele”, spune cântăreaţa, potrivit Mediafax.

Rihanna apare în imagini alături de Dudley O’Shaughnessy fumând ţigări ce par a fi cu marijuana, bând alcool şi făcând sex.

Însă dragostea celor doi se transformă în ură. O imagine şocantă a videoclipului este cea în care iubitul îi tatuează Rihannei cu forţa cuvântul „mine/ a mea” pe posterior.