Sex în avion: O stewardesă le ofera senzaţii tari pasagerilor în toaleta avionului

O stewardesă s-a îmbogățit întreținând relații sexuale cu pasagerii în toaleta avionului, la 10.000 de metri înălțime.      

RomaniaTV.net
02 dec. 2017, 10:38

Credeați cumva că membrii echipajului de zbor nu au o viață sexuală, doar pentru că sunt mereu pe drumuri? Nimic mai greșit! Pentru ei, avionul în care lucrează se poate transforma într-un adevărat cuibușor de nebunii. 

Timp de 2 ani, o stewardesă a reușit să câștige aproape 1 milion $, pentru că pasagerii scoteau din buzunar circa 2.300 de dolari. Însoțitoarea de zbor a fost prinsă recent în toaleta unei aeronave în timpul unui zbor, scrie presa din Dubai.

Prefera distanțele lungi între Golf și SUA, mai scriu ziarele arabe. Sursele nu precizează pentru ce linii aeriene lucra stewardesa. Se spune doar că lucra pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu.

Nu este singura. O stewardesă a dat din casă cele mai fierbinți secrete ale meseriei! Sex la „o milă înălțime”, în toaleta avionului, dar și jucării sexuale strecurate în bagaje, pentru a nu se plictisi atunci când rămân singure – acestea sunt lucrurile mai puțin știute de cei care călătoresc, adesea, pe calea aerului.

Tiffany Scanlon (30 de ani) a fost stewardesă pentru compania aeriană Emirates, însă regulile stricte care îi sunt impuse de meserie nu au oprit-o de la distracție, potrivit dailymail.co.uk. Femeia a zburat în peste 50 de destinații în ultimul an și jumătate, experiență pe care a descris-o ca fiind epuizantă.

Însă nu se poate spune că jobul ei a fost plictisitor. Tiffany a dezvăluit că membrii echipei de zbor obișnuiau să facă sex în avion. „Din când în când, echipajul se alătura clubului «sex la o milă înălțime (expresie folosită de persoanele care întrețin relații intime în avion, n.r.». Dacă eu am făcut-o? Da, da, am făcut-o. Cu un columbian, de ziua mea de naștere, în toaletă în timpul serviciului”, spune femeia.