Sexy-bunicuţa pasionată de sport face furori pe internet: „Mi-am petrecut toată viața ascunzându-mi trupul. Acum, mă simt bine în pielea mea”

Julie Ford are 69 de ani şi un tonus excepţional, după care multe adolescente suspină. Este antrenor personal, predă lecţii de dans şi refuză cu îndârjire să devină "invizibilă" odată cu înaintarea în vârstă.

15 oct. 2022, 18:16

Deşi se apropie cu paşi repezi de 70 de ani, sexy-bunicuţa nu concepe să devină inactivă. Julie este foarte conştiincioasă când vine vorba despre abdomene şi despre exerciţii pentru picioare. Îşi poartă cu mândrie topurile scurte cu vedere la abdomen şi colanţii. Spune că refuză să devină invizibilă odată cu înaintarea în vârstă și, totodată, îşi doreşte să fie un model pentru alte femei.

Am terminat cu perioada fabuloasă a vârstei de 50 și de 60, iar acum plănuiesc să fiu în formă și la 70. Întotdeauna mă asigur că arăt sexy în haine, nu mă feresc să port topuri scurte. Mi-am petrecut toată viața ascunzându-mi trupul, acum nu mai vreau să fac asta, mă simt bine în pielea mea”, spune Julie Ford.

Citeste si Ei formează cel mai excentric cuplu de pe internet. Bunicuța de 62 de ani și tânărul de 25 au aniversat un an de mariaj și vor să devină părinți

Sexy-bunicuţa care face furori pe reţelele sociale: „Mi-am petrecut toată viața ascunzându-mi trupul”

Chiar și acum, la 69 de ani, Julie iese la alergat, se plimbă cu bicicleta și predă ore de dans. Deşi are un stil de viaţă sănătos şi este foarte activă, nu a fost scutită de probleme de sănătate. În urmă cu şase ani, a fost diagnosticată cu cancer. Aproape că nu i-a venit să creadă când a auzit diagnosticul, căci nu simţea niciun simptom de boală. Susţine că, după doar o lună de radioterapie, a reuşit să învingă boala.

Atunci când mi-au spus că am cancer mamar în stadiul al doilea, nu i-am crezut. Mă simțeam atât de sănătoasă. Viața e prea scurtă, fiecare zi trebuie să conteze, motiv pentru care mi-am dorit să fac ceva să-mi păstrez sănătatea, să am corpul tonifiat. Am început să mă plimb mult, să fac exerciții și voi continua să fac asta. E foarte ciudat să mă gândesc că în februarie voi împlini 70 de ani și nu simt deloc asta”, a mai precizat femeia, potrivit Metro.

Citeste si Bunicuţa din Ucraina cu toporul în mână face furori pe internet. Bătrânica temerară este indignată de dorinţa ruşilor de a cuceri pământul Ucrainei: „Nu le mai ajunge”