Sexy Moroşanca şochează: „Mitropolia mi-a dat dezlegare ca să mă cunune părintele”

După doar patru luni de relaţie cu Radu Gheorghiţă, Vasile Ghiban alias Sexy Moroşanca susține că s-a căsătorit la începutul acestei luni!

RomaniaTV.net
24 iul. 2014, 13:56
Sexy Moroşanca şochează: „Mitropolia mi-a dat dezlegare ca să mă cunune părintele”

Iubitul travestitului s-a ocupat de cununia civilă, urmând ca nunta să aibă loc la sfârşitul lunii viitoare. Cei doi nu au vrut dă dea detalii despre cum a fost posibil acest lucru, având în vedere că, în România, căsătoria între persoane de același sex este interzisă. 

Sexy Moroşanca, în ipostaze incredibile: Cum pozează travestitul care i-a făcut avansuri lui Smiley

Şi-a făcut debutul în showbiz în urma unui concurs de talente, unde Sexy Moroşanca a făcut o figură frumoasă. De atunci, a început să aibă concerte, iar pretendenţii au roit în jurul lui. Iată că după doar câteva luni de relaţie, travestitul Rodica a fost convins să se aşeze la casa lui. Aşa că de când a acceptat cererea în căsătorie, artista şi iubitul ei au plănuit în detaliu fiecare etapă. În urmă cu trei săptămâni, visul lor a devenit realitate. „În urmă cu trei săptămâni am făcut-o la primărie. A fost un moment frumos. Am avut alături în jur de 30 de persoane, petrecerea am dat-o la mine acasă. Nunta va avea loc la sfârşitul lunii august”, a declarat, pentru Spynews.ro, Sexy Moroşanca.

Cum e şi firesc, vrea să îşi schimbe actele şi să renunţe la numele Vasile Ghiban şi să se prezinte Rodica Radu. Şi cum oficierea unei căsătorii între două persoane de acelaşi sex nu e o treabă uşoară, sexy Moroşanca şi-a angajat un avocat care să se ocupe de rezolvarea actelor. Mai mult, susţine travestitul, nu va întâmpina probleme la cununia religioasă. Slujba va fi oficiată de către preotul din localitatea Rozavlea.”Mitropolia din Bucovina a dat dezlegare ca să mă cunune părintele. Noi cu preotul oricum ne avem bine, el nu a comentat, ne respectă pe amândoi”, a adăugat artista.

Sexy Moroşanca, travestitul de la „Românii au talent”, susţine că a fost violată