SEXY-PROCURORUL: Cum arată BOMBA BLONDĂ cu peste 1 milion de ADMIRATORI VIDEO

Un videoclip amuzant cu procurorul din Crimeea a devenit viral pe Internet, după ce un blogger a modificat fragmente dintr-o conferinţă de presă a Nataliei Poklonskaia, în care a inserat fragmente din desene animate.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 19:42
SEXY-PROCURORUL: Cum arată BOMBA BLONDĂ cu peste 1 milion de ADMIRATORI VIDEO

Un blogger cunoscut, pe nume Enjoykin, a modificat fragmente dintr-o conferință de presă a procurorului din Crimeea, Natalia Poklonskaia, adăugând inserţii din desene animate. Clipul video a înregistrat mai mult de un milion de accesări pe YouTube.

„Noi nu avem dreptul moral de a fi în fața oamenilor stând de-o parte. Misiunea noastră este de a organiza eficient activitatea procuraturii în această țară”, „cântă” Poklonskaia, potrivit publika.md.

În vârstă de 33 de ani, Natalia Poklonskaia a fost numită procuror al peninsulei Crimeea. Potrivit presei din Ucraina, patru candidați înregistraţi înaintea ei au refuzat să ocupe acest post.

Poklonskaia a explicat că a fost de acord să conducă procuratura Crimeei, considerând că acțiunile noului guvern de la Kiev sunt „sălbatice”. Potrivit ei, ea nu a putut „tolera aceste fărădelegi și a vrut să arate oamenilor că există o protecție care este legea și toți sunt egali în fața ei, și există, de asemenea, o putere, iar această putere sunt oamenii”.

Poklonskaia cântă la pian, îi place să tragă. Este divorțată și are o fiică. La doar câteva zile de la numirea în funcţie, „blonda cu ochi albaștri” a devenit un star al rețelelor sociale japoneze şi al publicaţiilor anime.