Vreţi să vizitaţi Crimeea? Luaţi VIZĂ de la Federaţia Rusă

Cetăţenii străini care doresc să viziteze Crimeea vor trebui să obţină o viză de la una din misiunile diplomatice şi consulare ale Rusiei, a anunţat luni Ministerul de Externe de la Moscova.

RomaniaTV.net
31 mart. 2014, 18:53
Vreţi să vizitaţi Crimeea? Luaţi VIZĂ de la Federaţia Rusă

Federaţia Rusă a anunţat, luni, că a instituit regim de vize pentru străinii care vor să viziteze Crimeea. „În cadrul reintegrării Crimeii şi a oraşului Sevastopol în Federaţia Rusă, cetăţenii străini vor trebui să obţină o viză rusească pentru a vizita Crimeea de la una din misiunile diplomatice sau posturi consulare ale Federaţiei Ruse”, a declarat ministerul într-un comunicat citat de agenţia ITAR-TASS, informează Agerpres.

„Pentru plecarea cetăţenilor străini aflaţi pe teritoriul Crimeii, care erau înainte fără viză în conformitate cu legile ucrainene, este necesar să se adreseze reprezentantului la Simferopol al Ministerului rus de Externe, se menţionează în documentul amintit.

După anexarea la Rusia, Crimeea a trecut la ora oficială rusă, locuitorii săi primesc paşapoarte ruseşti, iar o mare parte a comercianţilor şi-a schimbat moneda ucraineană în ruble ruseşti.