Sfârșit tragic pentru o actriță româncă. A căzut de la etajul 5 al unui hotel

Femeia de 49 de ani ar fi căzut de la etajul 5 al unui hotel din Rio de Janeiro. Ea era fiica unui colecționar de artă român și era acuzată că a furat de la propria mamă bijuterii şi tablori în valoare de 150 milioane de dolari.

22 sept. 2023, 13:39
Sfârșit tragic pentru o actriță româncă. A căzut de la etajul 5 al unui hotel

Sfârșit tragic pentru actrițan Sabine Boghici, fiica colecționarului de artă român Jean Boghici. Poliția care investighează moartea ei ia în calcul mai multe ipoteze, inclusiv sinuciderea – asta după ce anchetatorii au găsit un bilet de adio lăsat de ea, potrivit Romania TV.

Anul trecut, femeia a fost arestată după ce a fost acuzată că a furat de la propria mamă bijuterii şi tablori în valoare de 150 milioane de dolari, bunuri rămase în urma lui Jean Boghici. Planul jafului a fost pus la cale în detaliu de Sabine. Actriţa a angajat oameni care să pretindă în fața mamei ei că au puteri paranormale. Un medium a păcălit-o pe batrana că fata ei s-ar afla în pragul unei morți iminente și a pus-o să plătească serviciile lui cu bani, bijuterii și tablouri.

Citeşte şi: Povestea cutremurătoare a lui Florin, una dintre victimele exploziei de la Călimănești. În urma sa au rămas doi copii orfani și o soție dărâmată de durere: „O stea ce veghează”

Ulterior, după ce și-a dat seamă că este victima unei escrocherii și nu a mai vrut să plătească așa-zisul medium, bătrâna de 87 de ani a fost ținută în casă, legată şi înfometată luni în şir chiar de propria fiică, spun anchetatorii.

Citeşte şi: Imagini desprinse din filmele de acțiune. Bărbat înjunghiat în gât cu o șurubelniță de un soț gelos

În acest caz, șase oameni au fost arestaţi, printre care şi Sabine și soţia ei. În ciuda tuturor lucrurilor prin care a trecut, mama lui Sabine a fost prezentă la înmormântarea fiicei sale.