Povestea cutremurătoare a lui Florin, una dintre victimele exploziei de la Călimănești. În urma sa au rămas doi copii orfani și o soție dărâmată de durere: „O stea ce veghează”

Explozia de la Călimănești a lăsat în urmă ruină și suflete dărâmate de durere. Acesta este și cazul familiei lui Florin, una dintre cele patru victime. În urma lui au rămas râuri de durere și suferință.

22 sept. 2023, 10:44
Povestea cutremurătoare a lui Florin, una dintre victimele exploziei de la Călimănești. În urma sa au rămas doi copii orfani și o soție dărâmată de durere: „O stea ce veghează”
Povestea cutremurătoare a lui Florin, una dintre victimele exploziei de la Călimănești. În urma sa au rămas doi copii orfani și o soție dărâmată de durere: „O stea ce veghează”

Florin este una dintre victimele exploziei care s-a produs în data de 21 septembrie, în localitatea Călimănești, din județul Vrancea. Incidentul a fost unul devastator, care a lăsat în urmă familii îndurerate și o suferință cumplită. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unei conducte de gaz, care a explodat, după ce muncitorii fuseseră atenționați să nu se apropie de ea.

Citește și: S-a aflat motivul divorțului dintre Florin Piersic și Anna Széles, cea de-a doua soție: „Se obrăznicise! Am fost avertizată să am grijă”

Aceștia nu au ascultat indicațiile, iar tragicul accident s-a produs, patru persoane stingându-se din viață. Printre acestea se numără și Florin Bocu, în vârstă de doar 37 de ani. Bărbatul a fost găsit carbonizat, alături de ceilalți trei colegi ai săi.

Florin avea doar 37 de ani și o viață care ar fi putut fi superbă. Din păcate Dumnezeu l-a vrut în ceruri mai repede decât ar fi trebuit. În urma sa au rămas doi copii orfani și o soție care este dărâmată de durere. Rudele și prietenii bărbatului sunt îngenunchiați de durere și nu pot să conceapă cum a putut fi posibilă o asemenea tragedie.

Anunțul trist despre moartea sa a fost făcut chiar de către primăria comunei Dumitrești. Reprezentații primăriei au postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, acolo unde le-au transmis și condoleanțe familiilor îndoliate.

„Noaptea de 20 spre 21 septembrie a zguduit Dumitreștiul. Explozia din miezul nopții, de la Călimănești, a secerat patru vieți nevinovate printre care se afla și consăteanul nostru, BOCU FLORIN, în vârstă de 37 de ani, fiul lui Tudorel Bocu din satul Motnău. Au rămas doi copii fără tată, o soție neajutorată și părinții distruși de durere. Suntem alături de familia îndoliată și ne rugăm pentru sufletul celui plecat prea devreme dintre noi.  Dumnezeu să-l ierte!”, au scris reprezentații Primăriei Dumitrești pe contul oficial de Facebook, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Mai mult decât atât, soția muncitorului care și-a pierdut viața în teribilul incident  de la Călimănești, a postat la rândul său o fotografie în care apar soțul său, dar și cei doi copii. Secțiunea de comentarii s-a umplut rapid, iar apropiații lor au vrut să îi transmită câteva gânduri bune și mesaje de susținere și încurajare, pentru a reuși să treacă peste această grea încercare.

„O a doua stea ce vă veghează…Multă putere, Mihaela,putere să mergi înainte pentru puiii voştri! Condoleanțe!”, „Dumnezeu să îl odihnească în împărăția cerurilor! Familiei condoleanțe!”, „Drum lin, Florin! Erai un om minunat! Meritai să traiești până la adânci bătrâneți lângă comorile tale. Mihaela, să-ți dea Dumnezeu putere să treci peste acest necaz, deși…e greu!”, Mihaița dragă ,eu nu găsesc cuvinte ,nu știu ce să spun, cum să spun ,cum să-ți alin durerea…știu că ai lângă tine o mulțime de oameni care te iubesc și care îți mângâie inima. Sper ca puiul tău să își găsească liniștea și să-ți călăuzească pașii, să nu te pierzi din cauza durerii și să îți crești băieții! Dumnezeu să-l țină lângă El!”, sunt doar câteva dintre comentariile dureroase.

Citește și: Gestul lui Florin Salam pentru soția lui Emi Pian, la 3 ani de la moartea interlopului: „Când apărea șeful meu, parcă venea Dumnezeu”