Sfârșit tragic pentru un român în Italia. Petrișor a fost spulberat de o șoferiță de 23 de ani. Băiatul se pregătea de majorat

Petrișor Răzvan avea 17 ani și o viață înainte, însă destinul său i-a fost frânt de o șoferiță de 23 de ani care s-a angajat într-o depășire ce l-a spulberat.

28 feb. 2023, 18:20
Sfârșit tragic pentru un român în Italia. Petrișor a fost spulberat de o șoferiță de 23 de ani. Băiatul se pregătea de majorat
Petrișor a fost spulberat de o șoferiță de 23 de ani

Petrișor a fost spulberat de o șoferiță de 23 de ani. Tragicul incident a avut loc luni seară, în localitatea Ghisalba, provincia Bergamo, Lombardia, din Italia.

Citește și Accident cu o mașină încărcată cu butelii. A intrat într-o casă, apoi a luat foc

Petrișor a fost spulberat de o șoferiță de 23 de ani

Petrișor Răzvan Andrieș era un român în vârstă de 17 ani care era rezident în localitatea Cortenuova, din Italia. Tânărul s-a stabilit peninsulă în urmă cu foarte mulți ani, alături de părinții săi care au decis să părăsească România în speranța unui trai mai bun pentru copilul lor.

Însă destinul lui Petrișor a fost frânt mult prea devreme și într-un mod în care nimeni nu merită să plece de pe acest pământ.

Tânărul și-a găsit sfârșitul luni seară pe o șosea din localitatea Ghisalba, provincia Bergamo din Lombardia, în urma unui tragic accident produs de o femeie în vârstă de 23 de ani.

Petrișor se deplasa cu motocicleta sa spre Mornico, unde trebuia să se întâlnească cu niște prieteni, însă din păcate, nu a mai ajuns la acea întâlnire pentru că la un moment dat, a fost izbit violent de un autoturism condus de o șoferiță de 23 de ani, care s-a angajat într-o depășire ce avea să îi aducă sfârșitul tânărului român.

Impactul a fost atât de violent încât atât motocicleta, cât și partea din față a vehiculului au fost complet distruse.

Martorii teribilului accident au sunat imediat la numărul de urgență și la fața locului s-au deplasat trei ambulanțe și o mașină medicală, însă din păcate pentru Petrișor nu a mai putut face nimic.

Vestea morții lui Petrișor a căzut ca un trăsnet pentru familia care în loc să se pregătească pentru majoratul băiatului pe care îl programaseră în luna iunie, acum trebuie să își conducă copilul pe ultimul drum.

Petrișor nu este singurul român care în acest an și-a pierdut viața în Italia. Un muncitor român a murit la Veneția, în prima lui zi de muncă. Marian Nicolae Holban avea 30 de ani și venise în Italia în speranța unui trai mai bun. Bărbatul a căzut pur și simplu din picioare.

Muncitor român mort în prima zi de lucru în Italia. Marian Nicolae Holban, în vârstă de 30 de ani, trăia de zece ani în Italia. Originar din Vaslui, bărbatul a murit în condiții suspecte chiar în prima lui zi de muncă într-un depozit din Veneția. Românului i s-a făcut rău și a căzut din picioare. Colegii au chemat ambulanța, care l-a transportat la spital. Era inconștient. Din păcate, după două zile bărbatul a murit.

Procurorii fac cercetări pentru a afla cum a murit românul. Prima ipoteză este că românului i s-a făcut rău și a căzut.  Bărbatul prezenta o lovitură la cap, iar anchetatorii  vor să afle dacă provine de la căzătură sau chiar lovitura a fost cauza decesului. Trupul său a fost preluat de către medicii legiști pentru necropsie. În funcție de rezultat, se va afla dacă suferea de vreo boală sau este vorba despre un accident de muncă.

Citește și Accident teribil produs în Dolj. Două femei și-au pierdut viața, iar trei bărbați au ajuns la spital