Sfârșit tragic pentru un tânăr de 32 de ani! S-a spânzurat cu un cearceaf în arestul Poliției

Un tânăr de 32 de ani, aflat în arestul Poliției Vâlcea, a fost găsit fără suflare de polițiști.

15 ian. 2021, 15:56
Sfârșit tragic pentru un tânăr de 32 de ani! S-a spânzurat cu un cearceaf în arestul Poliției

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 32 de ani! S-a spânzurat cu un cearceaf în arestul Poliției

Bărbatul s-a spânzurat cu ajutorul unui cearceaf. Era cunoscut pentru zeci de furturi în Vâlcea și Argeș.

Joi, 14 ianuarie 2021, polițiștii au finalizat ancheta într-un dosar în care a fost cercetat și au luat decizia de a-l trimite după gratii.

În aceeași zi, după ce a aflat că va ajunge în spatele gratiilor, bărbatul a cedat psihic și a decis să își pună capăt zilelor.

“Polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearceaf.

Au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia. (…)

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea, citat de gazetavalceana.ro.

Ultimele infracțiuni ale bărbatului, comise la sfârșitul anului trecut

Astfel, în luna octombrie el a ar fi sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Mihai Viteazul, din Râmnicu Vâlcea, suma de 16.000 de lei.

De asemenea, ziua de 28 decembrie 2020, vâlceanul ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuinţe din Curtea de Argeș, profitând de neatenţia persoanei vătămate şi de faptul că poarta de acces nu era încuiată, apoi a intrat prin efeacție într-un imobil de locuit, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri de mână.

Citește și Alertă în Capitală! Tată care își plimba copilul în cărucior, lovit intenționat cu mașina. Șoferul vinovat a fugit
 

 


loading...