SFÂŞIETOR. Fiica actriţei UCISE la Satu Mare e DEVASTATĂ de durere. Primele ei cuvinte după tragedie

Cazul actriţei Gabriela Dorgai, violată, ucisă şi abandonată pe malul Someşului, la Satu Mare, a şocat întreaga Românie. Gândurile tuturor se îndreaptă acum spre fiica artistei, care este devastată de durere.

RomaniaTV.net
11 nov. 2014, 15:23

Bianca Dorgai, fiica actriţei Gabriela Dorgai, a postat pe Facebook un mesaj sfâşietor, după ce mama sa a fost ucisă cu bestialitate de un individ aflat încă în libertate.

„Mama..nici nu stiu cum sa incep.Te iubesc atat de mult,te-am iubit mereu,si te voi iubi.Nici nu-mi vine sa cred ca nu vei mai fi langa mine cand voi avea nevoie de tine,ca nu o sa imi mai spui ce e gresit,si ce e bine.Te voi purta mereu in sufletul meu,indiferent de ceea ce a fost intre noi.Nu imi vine sa cred ca m-ai parasit.Am atat de mare nevoie de tine,mama! As da orice doar sa te aduc inapoi.Esti viata mea. Odihneste-te in pace,esti cea mai draga fiinta care a existat vreodata pentru mine!”, a scris Bianca Dorgai pe reţeaua de socializare, unde a primit numeroase mesaje de încurajare şi condoleanţe.

Citeşte şi Poezie SFÂŞIETOARE pentru actriţa VIOLATĂ ŞI UCISĂ: Durere, scânduri, cuie, la cer o fată dragă suie

Gabriela Dorgai, actriţă a Teatrului de Nord din Satu Mare, a fost găsită moartă luni pe malul râului Someş, în apropierea Palatului Administrativ. Conform primelor informaţii ar fi vorba despre un viol urmat de crimă.

Gabriela Dorgai s-a născut în anul 1971, iar în anul 1990 a devenit actriţă a Teatrului de Nord. Primul rol al stagiunii 1990-1991 l-a avut în spectacolul Enigma farfuriei zburătoare, de Romerto Milani, în regia lui Ioan Tifor. Gabriela Dorgai era divorţată şi în ultima perioadă a fost puternic afectată de faptul că în urma divorţului, custodia fiicei în vârstă de 17 ani, a fost atribuită exclusiv tatălui.