SFATURI cum să-ţi decorezi ferestrele pentru Crăciun

Crăciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, adorata deopotriva de adulti si de copii. Si poate mai indragita decat sarbatoarea in sine este perioada pregatirilor, in care alergam dupa cadouri, ornamente, brazi si decoratiuni, impodobindu-ne casa, in asteptarea Craciunului. Impartaseste bucuria sarbatorilor cu toata lumea, decorandu-ti ferestrele casei sau ale apartamentului cu elemente specifice sezonului, astfel incat sa poata vedea vecinii si trecatorii ca ai fost cuminte si ca esti gata sa-l intampini pe Mos Craciun.

RomaniaTV.net
11 dec. 2013, 09:17
SFATURI cum să-ţi decorezi ferestrele pentru Crăciun

Iata cum iti poti impodobi ferestrele in asteptarea mosului:

1. Monteaza pe fereastra ghirlande sau perdele luminoase. Aceasta este cea mai rapida metoda de infrumusetare si decorare a ferestrelor. Gasesti in magazine instalatii electrice special concepute pentru acest lucru, cu dimensiuni potrivite si cu sisteme de montare facile.

2. Mai stii cum decupam fulgi de nea din hartie? Aminteste-ti ce distractiv era si cat ne bucuram sa-i vedem lipiti pe geamuri, chiar daca mama nu era mereu de acord, stiind ca o asteapta spalatul ferestrelor imediat dupa trecerea sarbatorilor de iarna.

Daca vrei un decor unic, confectioneaza cativa fulgi de nea, asa cum faceai in copilarie si aplica-i pe geamul ferestrei, dar acum ca esti adult o poti face mai cu stil, nu lipiti la intamplare. Poti sa-i aplici in forma circulara, liniar, dupa dimensiuni, de la mic la mare etc.

3. Mai ai prin casa mileuri crosetate, puse la pastrare, deoarece nu mai sunt in tendinte? E momentul sa le scoti de la naftalina si sa le folosesti pentru a-ti orna ferestrele de Craciun. Le poti aplica pe geam in forma unui brad, de pilda, si vei obtine un decor unic si deosebit.

Articol integral pe casadex.ro.