Sfaturi de la experţi: Ce să faci ca să scapi de critică şi judecată în noul an

Mike Robbins este unul din cei mai de succes lideri motivationali care inspira si ajuta sute de mii de oameni permanent. Una din marile probleme ale oamenilor in ziua de azi este tendinta de a fi nedrept de critici si pusi pe judecata cu sine si cu cei din jur, iar acest aspect s-a acutizat in acest an, din pricina stresului, anxietatii si prea multor obiective si lucruri de facut. Acum, cand fiecare dintre noi isi face un bilant a ce a fost bine si ce nu din anul care se incheie, Mike Robbins ne ofera un instrument extrem de puternic cu ajutorul caruia putem merge mai departe cu bine, imbunatatindu-ne relatia cu noi insine si cu cei din jur.

29 dec. 2015, 21:13
Sfaturi de la experţi: Ce să faci ca să scapi de critică şi judecată în noul an

Este trist si jenant cat de critici putem fi, atat cu altii cat si cu noi insine. Desi stim, citim si ne dorim sa practicam aprecierea, acceptarea, compasiunea si dragostea, atunci cand ne simtim amenintati, infricosati sau nesiguri (situatii care apar cu mult mai des decat ne-am dori) incepem sa judecam si sa criticam.

Fiecaruia dintre noi ii apar situatii de viata si de relatii cu cei din jur in care avem un raspuns foarte critic la adresa altei persoane dar si la adresa propriei fiinte. Din pacate, avem tendinta sa luam lucrurile personal atunci cand ele nu sunt asa, sa cautam nod in papura, sa gasim vinovati si sa judecam aspru si critic lumea din jur pentru situatiile care ne produc trairi negative, in loc sa aducem un strop de iubire, intelegere, acceptare, iertare si apreciere in situatiile cele mai importante si provocatoare din vietile si relatiile noastre.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO