Sfaturi să te trezeşti uşor dimineaţa

Pentru unele persoane este extrem de greu să se trezească dimineaţa devreme, în special cele care rămân în pat până după amiaza în zilele de weekend.

RomaniaTV.net
26 apr. 2017, 20:20
Sfaturi să te trezeşti uşor dimineaţa

Unii considera ca este imposibil sa se trezeasca devreme si sa aiba o stare de spirit buna. Desi pentru multi este o adevarata provocare sa se dea jos din pat in zorii zilei, nu ar trebui sa fie chiar atat de greu.

Daca si tu te numeri printre cei carora le este greu sa se trezeasca devreme, tot ce ai de facut este sa aplici timp de cel putin doua saptamani aceste sfaturi si, mai curand decat ti-ai imagina, te vei transforma intr-o persoana care iubeste sa fie in picioare la primele ceasuri ale zilei.
Iata ce ai de facut:

Gaseste un motiv serios pentru a te trezi dimineata devreme

Inainte de a te baga in pat verifica lista cu lucrurile pe care le ai de facut in ziua urmatoare. Rearanjeaza planurile astfel incat cele mai dificile si mai solicitante sarcini sa fie terminate pana la pranz. Vei observa in curand cateva schimbari pozitive in privinta abilitatilor de a gestiona timpul si, totdata, vei fi consvins de faptul ca dimineata este cea mai buna perioada pentru a fi productiv si plin de succes la munca.

Uita de „inca 10 minute” de stat in pat

Suna ceasul desteptator? Ok, ridica-te din pat. Imediat. Fara scuze. Sigur, crezi ca este mai bine sa dormi inca 15 minute si sa sacrifici micul dejun, insa asemenea discutii nu duc nicaieri. Daca vei adormi, iti va fi si mai greu sa te trezesti peste 10 minute.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.