Sfaturile bunicii pentru slăbit sănătos

Vreţi să slăbiţi sănătos şi frumos? Va prezentăm câteva reţete simple care vă pot ajuta. 

RomaniaTV.net
17 feb. 2019, 17:09
Sfaturile bunicii pentru slăbit sănătos

Apa calduta este cel mai simplu si mai accesibil remediu de pe vremea bunicii. in plus, este eficient si nu are niciun efect secundar. Asteparile trebuie sa fie insa realiste: nu slabesti daca bei apa calda, dar te ajuta foarte mult daca urmezi un program de slabit. Este indicat sa bei un pahar de apa calduta, pe stomacul gol, in fiecare dimineata.

Poti folosi apa plata, apa de izvor sau chiar apa de la robinet, insa aceasta din urma trebuie fiarta 3 minute si apoi racita pana ajunge la aproximativ 30 de grade Celsius.

Consumul de apa calda inainte de micul dejun ajuta la detoxifierea organismului, are efect depurativ si faciliteaza lavajul gastro-intestinal. In apa calda se pot adauga si cateva picaturi de suc de lamaie. Este o solutie excelenta pentru ameliorarea tranzitului intestinal, facilitarea digestiei si arderea grasimilor. in acest scop, un pahar de apa cu lamaie este binevenit inaintea oricarei mese.

O alternativa la apa calda este clasica reteta de otet de mere amestecat cu miere. Otetul de mere este cunoscut din Antichitate pentru proprietatea sa de a taia pofta de mancare. in timp, s-a observat ca acest remediu natural favorizeaza eliminarea toxinelor, are efect drenant si usureaza digestia.

Se prepara astfel: intr-un pahar cu apa adaugati 2 lingurite de otet de mere (bio sau preparat artizanal) si o lingurita de miere. Amestecati si beti cu 30 de minute inainte de micul dejun.

Atentie! Otetul este contraindicat persoanelor care sufera de hiperaciditate, gastrita sau ulcer. Aciditatea otetului poate cauza probleme dentare, de aceea este indicat sa va spalati pe dinti dupa administrarea preparatului. Nu Oricum este bine sa cereti sfatul medicului inainte de a incepe cura cu otet de mere si respectati dozele recomandate.