Shadowland, fabulosul dans al umbrelor, în premieră în România

Shadowland, dansul umbrelor, un spectacol fascinant, vine în pemiera în România. Renumita trupa Pilobolus Dance Theater va susţine două reprezentaţii la Bucureşti, pe 23 si 24 februarie 2014, la Sala Palatului. Spectacolul este organizat de Events.

RomaniaTV.net
06 ian. 2014, 14:05
Shadowland, fabulosul dans al umbrelor, în premieră în România

Trupa Pilobolus Dance Theater intrece orice inchipuire atunci cand urca pe scena. In spatele unui ecran alb, dansatorii incep sa se transforme sub ochii tai in animale, obiecte animate, cladiri, personaje celebre si scene. Asemanarea cu realitatea este atat de mare incat uneori uiti ca sunt doar niste oameni.

De fapt, „Pilobolus” este o trupa de dansatori cu abilitati incredibile. Coregrafia lor implica miscari de gimnastica si intoarceri ce necesita o flexibilitate supraumana. In 2007, au fost invitatii speciali ai premiilor Oscar si au uimit audienta aducand un omagiu filmelor celebre precum „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada”, „Snakes on a Plane”. Spectacolul Shadowland are un success incredibil. Acesta este motivul pentru care a plecat intr-un turneu international.

Cu spectacole sold-out si premiate, Pilobus, prin Shadowland, a reusit sa dea un alt inteles jocului cu umbre. Dansatorii combina atat o coregrafie extraordinara, cat si teatru si muzica. Shadowland este o reprezentatie complexa a visului unei fetite care se simte singura si marginalizata de catre familie. Ea incepe o calatorie de descoperire. Pe drum intalneste fel de fel de creaturi: bucatari nebuni, un elefant sau o mana de gigant care o transforma in fata-catel.

„Un spectacol complet nou, Shadowland va deveni, fara indoiala, unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din noua stagiune” – Absolute Madrid.

„Acest spectacol amesteca elemente ale operetei și teatrului, elemente de acrobatie si dans, poezie și cultura pop într-o minunata opera de arta” – Berliner Morgenpost.

Biletele intră în vânzare începând din data de 3 ianuarie 2014, la preţurile de 125 ron (sectoarele F,G,H,I si loje), 150 ron (sectoarele B,C,D,E), 175 ron (sector A, cu exceptia primelor 6 randuri) si VIP 200 ron (sector A, primele 6 randuri), în funcţie de distanţa faţă de scenă (schema salii pe eventim.ro).

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.