Shakira şi Gerard Pique vor avea un băieţel

Cântăreaţa Shakira şi iubitul ei, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona, Gerard Pique, vor avea un băieţel, a anunţat solista într-o primă referire la sexul copilului ce urmează să se nască la începutul anului viitor.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 16:24
Shakira şi Gerard Pique vor avea un băieţel

„Da, este un băieţel”, a declarat cântăreaţa de 35 de ani, însărcinată în şase luni, la postul german RTL, într-un interviu acordat lui Wolfram Kons şi înregistrat la Barcelona.

Despre iubitul ei, Gerard Pique, în vârstă de 25 de ani, Shakira a declarat: „Acest bărbat este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă. Iar acum copilul!”.

Shakira a mai spus că intenţionează să-şi ia băieţelul în turnee cu ea şi să-l educe pentru a deveni o persoană responsabilă: „Copilul meu va trebui să ştie că poate ajuta ca lucrurile să se schimbe. El poate ajuta ca lumea asta să fie mai bună”, a adăugat Shakira.

Deşi nu a spus ce nume va purta băieţelul, presa spaniolă susţine că acesta ar urma să se numească Marc.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi în martie 2011 a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique.