Shannen Doherty este urmărită de ghinion. Actrița din Beverly Hills a trecut recent printr-un divorț: „Cum vin toate…”

Shannen Doherty trece prin momente grele. După ce a anunțat divorțul de soțul ei, actrița, diagnosticată cu cancer mamar în stadiul patru, a dezvăluit noi detalii despre starea sa de sănătate.

08 iun. 2023, 13:36
Shannen Doherty este urmărită de ghinion. Actrița din Beverly Hills a trecut recent printr-un divorț: „Cum vin toate…”
Shannen Doherty trece prin clipe cumplite

Shannen Doherty a mărturisit, într-o postare pe rețelele sociale, că medicii i-au descoperit metastaze pe creier în urma unui CT pe care l-a făcut în luna ianuarie.

„12 ianuarie, prima rundă de radioterapie”, a scris ea, în dreptul unei fotografii făcute în timpul procedurii.

Citește și: Ultima mare dorință a lui Shannen Doherty. Brenda din „Beverly Hills 90210” suferă de cancer în stadiu terminal

„Teama mea este evidentă. Sunt claustrofobă, iar în acea perioadă se întâmplau multe lucruri în viața mea. Sunt norocoasă să am doctori grozavii precum medicul Amin Mirahdi și specialiștii săi. Dar acea teamă. Felul în care se schimbă totul…Cum vin toate…Așa arată cancerul”, a mai spus ea.

Actrița a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer mamar în 2015, iar doi ani mai târziu a intrat în remisie, după care, în 2020, boalaa revenit în stadiul 4.

„Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată”, a povestit Shannen Doherty, în luna februarie a anului 2020.

Citește și: Brenda din Beverly Hills duce o luptă teribilă cu cancerul la sân. A ajuns la metastaze

Shannen Doherty și Kurt Iswarienko au divorțat în ianuarie

Actrița și soțul ei au divorțat în luna ianuarie, fiind de departe o separare aspră. Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a cerut pensie alimentară şi a solicitat instanţei să nu îi acorde acest ajutor soţului ei. Cei doi foşti parteneri de viaţă nu au copii.

Cei doi s-au căsătorit în 2011, după ce actrița a mai fost măritată cu Ashley Hamilton și Rick Salomon.