Ultima mare dorință a lui Shannen Doherty. Brenda din „Beverly Hills 90210” suferă de cancer în stadiu terminal

Shannen Doherty (50 de ani), a vorbit despre situația sa medicală, dar și despre cea mai mare dorință a sa în ceea ce privește anul 2022. Actriţa a anunțat anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală.

17 dec. 2021, 15:43
Ultima mare dorință a lui Shannen Doherty. Brenda din „Beverly Hills 90210” suferă de cancer în stadiu terminal

Ultima mare dorință a lui Shannen Doherty. Devenită celebră pentru rolul Brenda din serialul „Beverly Hills 90210”, Shannen Doherty reușise inițial să învingă cancerul la sân, însă boala a recidivat, cu consecințe greu de suportat.

Ultima mare dorință a lui Shannen Doherty

„Dacă aș visa la 2022, cred că mi-aș dori să se facă mai multe cercetări și să se găsească un tratament pentru cancer. Cred că acesta este ultimul meu vis”, a spus actriţa în emisiunea „Entertainment Tonight„.

Brenda din „Beverly Hills” duce o luptă teribilă cu cancerul la sân. A ajuns la metastaze!

„În ciuda faptului că mă descurc cu această boală și uneori mă simt bine, încă am cancer. Cancer în stadiul patru, pe care nimeni nu și-l dorește. Dar îl am, așa că deseori mă gândesc ce pot face pentru a crește gradul de conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani pentru cercetare. Și nu este vorba doar de mine, ci pentru toți ceilalți care suferă de cancer”, a mai declarat Shannen Doherty.

Shannen Doherty, motiv de bucurie după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Sunt foarte mândră”

Shannen Doherty continuă să filmeze pentru alte pelicule, deși se confruntă cu o boală nemiloasă. „Îmi doresc doar ca în noul an să-mi pot continua munca. Sper să am în continuare oportunități și să pot lucra cu oameni pe care mereu i-am admirat sau cu care mi-aș dori să lucrez. Anul acesta a fost unul foarte interesant pentru mine pentru că munca a fost foarte importantă pentru mine. Si în special pentru cineva bolnav de cancer, vrei în mod constant să fii considerat angajabil, că poți munci”, a mai spus Shannen Doherty.