Shannen Doherty, motiv de bucurie după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Sunt foarte mândră”

Shannen Doherty, motiv de bucurie după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru. Actriţa a continuat să muncească și în timp ce ducea o luptă aprigă cu boala care o măcina, iar eforturile ei par să fi fost încununate de succes.

08 dec. 2021, 10:21
Shannen Doherty, motiv de bucurie după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Sunt foarte mândră”
Shannen Doherty, motiv de bucurie după ce a fost diagnosticată cu cancer

Shannen Doherty, motiv de bucurie. În vârstă de 50 de ani, actriţa a fost nominalizată la Critics Choice Awards pentru filmul ”List of a Lifetime” şi a vorbit despre această reușită și s-a declarat foarte mândră.

Citeşte şi: Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal. Cum arată acum actriţa

Shannen Doherty, motiv de bucurie

Sunt foarte, foarte mândră de acest film. A fost o muncă din dragoste. A fost minunat că mai multe femei s-au unit și și-au spus povestea. Nu sunt cea care a avut cancer în film.

Kelly Hu este cea care are cancer la sân în film și s-a descurcat de minune. Dacă voi câştiga trofeul, va merge acasă la mama. Cu siguranță i-l voi da ei, știu că i-ar plăcea.”, a declarat Doherty, care a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2015, conform etcanada.com.

În urma intervenției în direct în emisiunea ”The Talk”, fanii au putut să vadă cum arată Shannen Doherty, care în ciuda faptului că a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal continuă să-și trăiască viața normal, bucurându-se de orice reușită.

A fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru

În urmă cu mai bine de o lună de zile, Shannen Doherty a făcut publice imagini din cele mai dureroase momente de când a fost diagnosticată cu cancer, totul pentru a marca Luna Prevenției Cancerului la Sân.

E totul drăguț? Nu, dar acesta este adevărul și dorința mea este că dacă voi împărtăși asta cu voi vom deveni mai educați, mai familiarizați cu felul în care arată cancerul.

Sper că prin aceste imagini voi încuraja femeile să-și facă mamografii, să meargă la controalele anuale.”, a mărturisit actrița.

Shannen Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, a intrat în remisie doi ani mai târziu, dar a dezvăluit în 2020 că boala ei a revenit în stadiul 4.