Shaormeria Dristor deschide noi locaţii, suntem gurmanzi de fast-food. Câte shaorme mănâncă zilnic bucureştenii

Dristor Kebap Delivery, divizia online a lanțului Dristor Kebap, are de gând să testeze noi locații din București, anul acesta.

13 iun. 2023, 21:08
Shaormeria Dristor deschide noi locaţii, suntem gurmanzi de fast-food. Câte shaorme mănâncă zilnic bucureştenii
Dristor Kebap Delivery s-ar putea extinde și în alte orașe

Shaormeria Dristor va avea mai multe locații începând de anul acesta. Reprezentanții companiei nu exclud extinderea spre alte orașe din România de anul viitor.

Alex Ormenișan, director operațional Dristor Kebap Delivery, susține că anul acesta divizia online are în plan să testeze și alte zone ale Capitalei, pe lângă cele unde deține deja puncte de desfacere, cum ar fi Militari și Theodor Pallady.

Citește și: Câte calorii conține o shaorma cu de toate. O poți face mai sănătoasă la tine acasă

Extinderea ar urma să se facă prin ontermediul dark kitchen-urilor, un model de business care presupune investiții și cheltuieli minime, deoarece activitatea se rezumă numai la prepararea mâncării pentru livrare, cu logistică proprie sau prin serviciile de food delivery.

Ormenișan nu exclude ca, de anul viitor, lanțul fast-food să iasă și în afara Bucureștiului. Acest lucru nu s-a întâmplat până acum pentru că, potrivit reprezentantului, proprietarii Dristor Kebap Delivery nu vor dori niciodată să francizeze afacerea, prin urmare, pe capital propriu extinderea în alte orașe este destul de dificilă având în vedere că o locație poate să coste de la 500.000 la 1.000.000 de euro în sus.

Citește și: Shaorma „cu de toate” nu mai este la modă. Cât costă ultima fiţă de shaorma la Dristor

Alex Ormenișan mai spune și că pe finalul anului compania vrea sp cumpere și kiosk-uri, precum cele care acum se găsesc la restaurantele Mc Donald’s, KFC sau Burger King.

„Există tehnologie, poți să achiziționezi un aparat de șaorma care efectiv taie singur carnea, dar Dristor vrea să fie și modern și autentic în același timp, nu vrea să se rupă de autenticul cu care a plecat la drum. Ownerii vor să vadă șaormarul cum îți taie carnea proaspătă atunci, pe loc”, a declarat directorul operațional al Dristor Kebap Delivery, potrivit wall-street.ro.

La nivel de societate, compania vinde aproximativ 6.000 de shaorma pe zi, locațiile cu cele mai mari vânzări fiind cea din Centrul Vechi, dar și cea din Colentina. Preparatul vedetă rămâne shaorma de pui, preferata românilor.