Shaquille O’Neal distrus de durere: „Mi-am pierdut sora, acum şi fratele mai mic” VIDEO

Shaq a fost coleg cu Kobe Bryant la Los Angeles Lakers în perioada 1996-2004, timp în care au câştigat împreună trei titluri de campioni NBA.

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 08:09
Shaquille O’Neal distrus de durere: „Mi-am pierdut sora, acum şi fratele mai mic” VIDEO

Gigantul Shaq a fost prezent într-o emisiune specială dedicată de postul american TNT morţii lui Kobe Bryant şi a povestit cum a aflat vestea şi cum rezistă durerii, mai ales că acum mai puţin de trei luni fostul jucător şi-a pierdut şi sora, Aysha.

„Un nepot a intrat în cameră plângând și mi-a arătat știrea pe telefon. Și m-am răstit la el! Trăim într-o lume în care orice poate fi făcut în Photoshop, orice poate fi alterat. N-am vrut să cred. Apoi m-a sunat toată lumea și apoi știrea a fost confirmat. N-am mai simțit o durere atât de tăioasă de ceva timp. Am 47 de ani, am pierdut două bunici, tatăl vitreg, o soră, iar acum mi-am pierdut și fratele mai mic”, a povestit Shaq.

Fostul pivot a vorbit şi despre ultimele luni din viaţa sa, după moartea surorii sale mai mici: „Ultimele luni au fost dificile pentru mine după ce mi-am pierdut sora mai mică. N-am mai putut să dorm, n-am mai putut să fac nimic din ce obișnuiam. Vin la muncă, râdem, glumim, dar când ajung acasă mă lovește realitatea. Îmi dau seama că nu mai e și simt doar durere”.