Sheriff Tiraspol – Farul LIVE VIDEO online streaming. Unde se vede meciul lui Hagi din Europa

Farul Constanța joacă pentru calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu Sheriff Tiraspol, azi, ora 20.00, după ce trupa lui Gică Hagi s-a impus în tur cu scorul de 1-0. Dacă este eliminată de Sheriff Tiraspol, Farul va da în turul II preliminar din Conference League peste învinsa "dublei” dintre FC Urartu (Armenia) - HSK Zrinjski (Bosnia), 0-1 în tur. 
Filip Stan
18 iul. 2023, 14:11
Sheriff Tiraspol - Farul LIVE VIDEO online streaming. Unde se vede meciul lui Hagi din Europa

Sheriff Tiraspol – Farul LIVE VIDEO online streaming. Farul Constanța pornește cu prima șansă, înaintea returului de la Tiraspol. Elevii lui Gică Hagi au un avantaj minim după primul meci și speră să meară mai departe în turul secund din Champions League, acolo unde vor da peste învingătoarea dintre Hamrun Spartans (Malta) şi Maccabi Haifa (Israel). În tur, israelienii s-au impus cu scorul de 4-0.

În caz contrar, dacă este eliminată de Sheriff Tiraspol, Farul va da în turul II preliminar din Conference League peste învinsa „dublei” dintre FC Urartu (Armenia) – HSK Zrinjski (Bosnia), 0-1 în tur.

Înaintea jocului de la Tiraspol, Gică Hagi a lăudat suprafața de joc, dar și baza de pregătire a celor de la Sheriff. Așa cum a declarat „Regele”, gazonul pe care va avea loc partida din această seară este unul impecabil, iar constănțenii au publicat mai multe imagini pe contul oficial.

Ioan Neculaie face noi dezvăluiri: ”Dacă Gică Popescu nu intra la pușcărie, fotbalul românesc nu era în mizeria de azi. Ați crezut acel dosar?”
”Fantastic, foarte bun (n.r.- gazonul)! Îi salut pe cei ce investesc în segmentul social important, să faci lucruri de acest nivel… E foarte important.

Au antrenor bun și jucători ce pot aduce diferența în orice moment. Trebuie să facem un joc tare, tare bun și ofensiv, și defensiv, meci complet, ca să trecem de acest tur. Vom încerca să fim noi, să dictăm intensitatea jocului. Un detaliu: și noi, și ei ne cunoaștem mai bine decât înaintea meciului tur, nu cred că ne-am putea surprinde cu ceva. Poate una-două schimbări mici.

Înainte era un grup tânăr, înființat de mine, care avea zero experiență europeană, că de acolo am plecat. Am construit un grup ce-a câștigat tot ce se poate în România, de doi ani ne-am unit și am readus un club de tradiție, Farul, în prim-plan. Da, e o provocare, cu asta trăim, asta facem! Cred că muncim bine și putem trece de Sheriff”, a spus Hagi.

Sheriff Tiraspol – Farul LIVE VIDEO online streaming.

Sheriff Tiraspol – Farul LIVE VIDEO online streaming. Televiziunile, negoiceri până în ultima clipă

Chiar dacă meciul dintre Sheriff Tiraspol și Farul Constanța este foarte important pentru suporterii echipei din România, există șanse ca partida care are loc în Transnistria să nu se poată vedea la TV și în țara noastră.

Drepturile TV nu au fost vândute până acum la nicio televiziune din România, însă există una care se află în negocieri avansate cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol pentru a transmite duelul din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor și în țara noastră.

Dacă moldovenii de la Sheriff Tiraspol și Prima Sport vor ajunge la un acord în urma negocierilor pe care le poartă în prezent, atunci suporterii campioanei României vor putea să vadă duelul care îi poate duce pe favoriți în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Manșa tur dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor a fost transmis de Prima Sport 1 și Digi Sport.

 

Sheriff Tiraspol – Farul online streaming. Decizia UEFA de a permite disputarea meciului Sheriff – Farul la Tiraspol, criticată de un ONG prodemocraţie: “Codul galben de ameninţare teroristă este în vigoare cel puţin până la 18 iulie”

Promo-LEX, ONG care promovează democraţia şi drepturile omului, critică decizia UEFA de a permite disputarea la Tiraspol a meciului Şerif – Farul Constanţa, din preliminariile Ligii Campionilor. Partida va avea loc marţi.

Decizia luată de UEFA de a transfera meciul de la Chişinău la Tiraspol contravine angajamentelor asumate de FMF, UEFA şi FIFA în promovarea şi respectarea drepturilor omului, consideră Asociaţia Promo-LEX, potrivit deschide.md.

Decizie istorică pentru suporterii români! FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioane
Reprezentanţii asociaţiei precizează că este un fapt cunoscut că teritoriul din stânga Nistrului rămâne un spaţiu închis, izolat controlat de un regim ilegal, unde drepturile omului nu pot fi promovate, monitorizate, evaluate şi apărate.

“La 24 iunie 2022, UEFA a anunţat despre interzicerea organizării meciurilor de fotbal sub egida sa  în regiunea transnistreană din motive de securitate. Reamintim că în perioada aprilie 2022 – până în prezent, administraţia de facto de la Tiraspol a decis introducerea codului roşu, ulterior galben, de ameninţări teroriste, care nu a fost modificat sau anulat. La 4 iulie, Comitetul Executiv al UEFA a luat o decizie nejustificată de a permite desfăşurarea meciului la Tiraspol, în condiţiile în care codul galben de ameninţare teroristă este în vigoare cel puţin până la 18 iulie 2023 (data meciului Sheriff-Farul), iar decizia UEFA este cel puţin incoerentă şi bazată pe informaţii eronate sau incomplete”, comentează Promo-LEX.

Asociaţia a subliniat importanţa respectării drepturilor omului, în special în teritoriile controlate de regimuri ilegale şi a îndemnat federaţia din R. Moldova şi UEFA să fie mai responsabile şi să acţioneze ferm pentru a contribui la promovarea păcii şi respectarea valorilor şi principiilor pe care le promovează.

 

În opinia reprezentanţilor Promo-LEX, acordul pentru desfăşurarea meciului pe stadionul din Tiraspol este „un cadou generos şi gratuit”, inclusiv de imagine şi financiar pentru administraţia locală ilegală.

„Acest suport necondiţionat rămâne un instrument eficient de consolidare a unui regim ilegal, care continuă încălcarea în masă a drepturilor omului şi ignorarea principiilor şi valorilor democratice”, consideră reprezentanţii organizaţiei.

Promo-LEX a menţionat “fenomene şi realităţi” din regiunea transnistreană a Republicii Moldova:

Rata de încarcerare cea mai ridicată din Europa, depăşind de peste patru ori media europeană de încarcerare şi de peste două ori pe cea a Republicii Moldova.

Lipsa unor garanţii sau a protecţiei elementare pentru victimele torturii. Mai nou, începând cu luna februarie 2022, toţi cei care depun plângeri la instanţele naţionale şi internaţionale de protecţie a drepturilor omului, riscă sancţiuni penale severe.

Controlul total al Holdingului Sheriff asupra regiunii transnistrene a Republicii Moldova, prin intermediul persoanelor din administraţia locală şi regională. Teritoriul respectiv rămâne inaccesibil pentru activitatea liberă a jurnaliştilor, avocaţilor sau a apărătorilor drepturilor omului.

Asociaţia Promo-LEX îndeamnă autorităţile R. Moldova să manifeste o reacţie mai hotărâtă şi coerentă, depăşind demersurile şi reacţiile formaliste sau declarative. „Când se desfăşoară evenimente sportive internaţionale pe un teritoriu necontrolat, unde drepturile omului sunt grav încălcate, este necesară o abordare robustă şi informarea asupra situaţiei reale din teritoriu, or sportul, inclusiv fotbalul nu poate exista izolat de drepturile omului”, susţin reprezentanţii asociaţiei.

Meciul Şerif Tiraspol – Farul Constanţa se va disputa marţi, de la ora 20.00, la Tiraspol, în manşa secundă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Doctorul Vlad Ciurea a dezvăluit gestul banal care îți poate provoca un accident vascular cerebral: “Este adevărat”
Capital.ro
Spunem ADIO marelui ACTOR al ţării! S-a stins încă o stea. Românii l-au iubit enorm
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Mașina de spălat, curățată rapid cu un ingredient simplu. Toți îl avem în bucătărie
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
EXCLUSIV | Faimosul atacant al ”Generației de Aur” a fost condamnat la închisoare!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
ÎȚI IA BANII pe loc. Românii au fost deja notificați de stat. E OBLIGATORIU să informezi în scris
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Doi băieți de 12 ani condamnați pentru uciderea unui bărbat într-un parc din Marea Britanie
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?