Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al unei campioane. Primele imagini cu cei doi porumbei

Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al unei campioane. Fosta gimnastă simte din nou fiorii dragostei, de această dată "vinovat" este Cristian Chiriță, campion național cu CSM Constanța la tenis de masă. 

05 apr. 2023, 23:12
Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al unei campioane. Primele imagini cu cei doi porumbei
Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al unei campioane

Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al unei campioane. Recent, sportiva anunța că în viața ei există cineva, însă nu voia să dea prea multe detalii despre cel care i-a furat inima. Până la urmă, a postat pe rețelele socialie primele imagini cu partenerul ei.

Este un bărbat dezinvolt, este un bărbat care își asumă alegerile și asta mi-a plăcut foarte tare la el. Nu îi pasă ce crede lumea și ce spune lumea, ci doar persoana iubită. Asta m-a încurajat pe mine, cumva. Mi-a dat speranță și curaj în acest sens.

Da, este din sport și înțelege foarte bine presiunea publicului, înțelege foarte bine ce trecut am avut, înțelege foarte bine cum sunt eu acum. De asta zic că nu mă feresc de absolut nimic. Suntem exact ca doi oameni normali”, spunea sportiva pentru Ego.ro.

Citește și: Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. „Pentru plăcerile sufletului meu!”

Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al unei campioane

Cel care i-a furat inima Larisei Iordache este chiar Cristian Chirița, fostul iubit al sportivei Bernadette Szocs, considerată cea mai sexy jucătoare de tenis de masă. Pe Instagram, noul cuplu s-a filmat în timp ce se țineau de mână, iar gesturile drăgostoase nu lipseau.

Multipla campioană națională Bernadette Szocs, 28 de ani, era îndrăgostită de Cristian Chirița în anul 2021 și relația lor a durat o bună perioadă de timp. Jucătoarea de tenis de masă nu a fost niciodată interesată de faptul că iubitul ei era cu șase ani mai mic decât ea. La momentul respectiv, sportivul se mutase în București special pentru Berni.

Cristian Chirița este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă din 2015. Este multiplu campion național în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și Seniori, a câștigat medalia de bronz la campionatul Național de Seniori din 2020, este campion național cu echipa în Superliga Masculină și vicecampion național.