Irisha, bomba sexy de la Survivor, se confruntă cu grave probleme sănătate. „Sunt supărată pentru că am făcut o criză”

Irisha de la Survivor a dezvăluit fanilor că se confruntă cu mari probleme de sănătate în zona rinichilor, din cauza stresului suferit în timpul competiției.

04 aug. 2021, 17:52

Irisha de la Survivor s-a confesat fanilor pe rețelele de socializare că suferă de mari probleme de sănătate din cauza epuizării din timpul competiției.

Iriha s-a străduit să facă față celor mai dure condiții în Republica Dominicană și consideră că a reușit să-și depășească limitele.

Cu toate acestea efortul depus și-a spus cuvântul, iar organismul tinerei Irisha este puternic afectat.

„Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine. Experiența Survivor și-a pus amprenta”, a scris Irisha pe contul său de Instagram, potrivit CanCan.

Irisha a avut și alte ghinioane, ea a dezvăluit și că a fost implicată într-o relație toxică, un coșmar care a durat opt ani de zile. Bărbatul îi controla fiecare mișcare și nu era de acord cu faptul că tânăra avea o carieră.

”Urmărirea a început în momentul în care am zis că nu mai continuăm relația pentru că nu este posibil. Am vrut să ne despărțim și pentru că nu-i plăcea ceea ce fac. Muzica, scena, modeling-ul. I se părea că mă expun prea mult. Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat”, a dezvăluit Irisha.

Zanni de la Survivor a început să investească banii câștigați. Își vede visul cu ochii

Zanni

, simpaticul câștigător de la Survivor și cel care a impresionat fanii emisiunii cu povestea lui de viață, e pe cale să își realizeze încă un vis. Băiatul, care a fost abandonat de părinți într-un orfelinat și și-a petrecut întreaga viață fără să aibă un loc căruia să-i spună „acasă”, e pe cale să-și achiziționeze un apartament propriu din banii primiți la concurs.

Zanni a postat pe vlogul său cum a decurs prima vizionare de apartamente și a trimis un mesaj ironic gurilor rele care au vehiculat că tânărul ar urma să-și cheltuie banii pe droguri.

Vedeta a declarat fanilor că este un om responsabil și că dorește să își construiască un trai stabil și liniștit.

„Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, în vlog-ul său.

În aceeași filmare Zanni a fost surprins în timp ce lua medicamente, iar în stilul său caracteristic a făcut din nou aluzie la presupunerile răutăcioase ale unora care l-au acuzat că ar consuma droguri. Zanni a ținut să clarifice că sănătatea este pe primul loc și că este nevoit să ia un atibiotic urmat de un probiotic.