Și-a dat demisia de la Xtra Night Show. Cu cine a fost înlocuită vedeta de la Antenă

Și-a dat demisia de la Xtra Night Show. Schimbări importante au loc în această perioadă, în grila de toamnă a postului Antena Stars. Echipa lui Dan Capatos nu mai este în aceeași formulă ca până acum, pentru că Paula Chirilă și-a dat demisia, fiind înlocuită cu alte vedete cunoscute. 

31 aug. 2023, 09:06
Și-a dat demisia de la Xtra Night Show. Cu cine a fost înlocuită vedeta de la Antenă
Și-a dat demisia de la Xtra Night Show

Și-a dat demisia de la Xtra Night Show. Paula Chirilă a nu a făcut nicio declarație oficială până în momentul de față. Vedetele care o vor înlocui pe actriță sunt Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu, cei care prezentau matinalul Showbiz Report, tot la Antena Stars.

Și-a dat demisia de la Xtra Night Show

Cele trei vedete care o vor înlocui pe Paula Chirilă se arată încântate de noul rol pe care îl vor ocupa de acum încolo. „Un nou capitol în viața mea, alături de oameni dragi mie. Ne vedem în fiecare seară, de luni până vineri, la Xtra Night Show, de la 21:30”, a scris Natalia Mateuț pe contul său de Instagram.

Dreams come true!! Ne vedem în fiecare seară, de luni până vineri, să facem dezastru!!”, a transmis Cătălin Cazacu.

Fanii s-au împărțit în două tabere când au aflat această veste și nu s-au abținut de la comentarii. „Gălăgioși, antipatici. O să piardă Capatos din audiențe” / „Vorbiți unii peste alții, nu se înțelege nimic” / „Felicitări, mă bucur pentru voi” / „Ați dat ziua pe noapte”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, la postarea Nataliei Mateuț.

Paula Chirilă va putea fi urmărită în cadrul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea, Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, acolo unde are rolul de invitat permanent.

Citește și: Afacerea interzisă pe care a avut-o Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV. „Era ilegal în România” VIDEO

Dan Capatos câștigă mai bine decât Măruță

Dan Capatos are o carieră în televiziune de peste 20 de ani, iar venitul său la Antena este unul pe măsură. Prezentatorul este chiar mai bine plătit decât „rivalul” Măruță de la PRO TV.

Dan Capatos câștigă pentru fiecare ediție Xtra Night Show 800 de euro și având în vedere că, în prezent, emisiunea este difuzată de luni până vineri, aceasta înseamnă că primește 4.000 de euro pe săptămână, adică 16.000 de euro pe lună.

Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse potrivit Cancan.

Suma este una extrem de generoasă și pe măsura experienței lui Dan Capatos, care lucrează de peste 20 de ani în televiziune. În mod surprinzător, salariul lunar al prezentatorului de la Xtra Night Show este chiar mai mare decât cel al lui Cătălin Măruță, la PRO TV.