Şi-a dat viaţa pentru a-şi salva prietena. O adolescentă de 16 ani a murit înecată VIDEO

O adolescentă de 16 ani a murit înecată în apele Siretului după ce a reuşit să o ţină la suprafaţă pe prietena ei. Fetele erau la scăldat cu mai mulţi cunoscuţi. Părinţii au primit vestea cumplită chiar de pe telefonul copilei.

RomaniaTV.net
08 aug. 2015, 16:40
Şi-a dat viaţa pentru a-şi salva prietena. O adolescentă de 16 ani a murit înecată VIDEO

Dimineaţă, Gina şi prietenii au stabilit să-şi petreacă ziua pe malul Siretului. Pe o zi călduroasă, scăldatul era cea mai bună opţiune. La scurt timp, însă s-a produs nenorocirea. Una din fetele din grup a fost pe punctul de a se îneca. Gina a observat-o şi a sărit în ajutorul ei. Din urmă au venit şi doi băieţi să le dea o mână de ajutor. Pe Gina însă nu au mai gasit-o, potrivit România TV.

 

Familia şi iubitul fetei stau cu sufletul al gura pe malul rîului. Nu au ştiut că Giana a plecat la scăldat. Nu erau de acord cu anturajul ei şi de aceea fata s-a ferit să le spună. Pompierii o caută cu bărcile penumatice.

Citeşte şi Tânăr de 26 de ani, înecat în râul Siret după ce a vrut să se scalde. Trupul a fost recuperat de pompieri

Familia fetei speră să fie găsită ca să o poată înmormânta creştineşte. Pompierii gălăţeni atrag atenţia că locul este foarte periculos din cauza curenţilor puternici, dar şi a gropilor formate în urma excavărilor. În urmă cu mai puţin de o lună, un bărbat de 40 de ani şi-a pierdut viaţa în timp ce se afla la scăldat cu prietenii.