Și-a distrus implanturile fesiere după ce a făcut amor. Intervenţiile au costat 88.000 de euro

Și-a distrus implanturile fesiere după ce a făcut amor. Amanda Nicole Martin, în vârstă de 27 de ani, este adepta operaţiilor estetice şi se mândreşte cu intervenţiile sale. Ultima a costat-o relația cu iubitul ei și i-a dat mai multe bătăi de cap.

26 ian. 2022, 19:58
Și-a distrus implanturile fesiere după ce a făcut amor. Intervenţiile au costat 88.000 de euro

Și-a distrus implanturile fesiere după ce a făcut amor. Tânăra din Las Vegas a cheltuit nu mai puțin de 88.000 de euro pentru operații, implanturi și infiltrații care să-i asigure un posterior de invidiat.

Citeşte şi: Sora Andreei Tonciu a exagerat cu operațiile estetice! Lorena este de nerecunoscut : „Mi-aș face orice, numai să arăt bine”

Și-a distrus implanturile fesiere după ce a făcut amor

Ultima sa intervenție a costat circa 8.800 de euro și era să-i pună sănătatea în pericol. Pentru că trecuseră 3 ani de atunci, iar durerile după operație erau ținute în frâu cu pastile, tânăra a considerat că poate face sex nebun cu iubitul ei. Însă, întâlnirea pasională i-a afectat „cusăturile”, făcând ca operația să se deschidă pur și simplu.

Mi-am pus implanturi fesiere pentru că uneori mă confruntam cu fluctuații de greutate și, când mă apuca pasiunea pentru fitness, voiam să-mi păstrez fundul bombat.

Mi-am sunat medicul, care mi-a spus că cineva ar trebui să se uite. M-am dus a doua zi și mi-a spus că mi-a crăpat fundul și că este o rană deschisă.

Am urmat toate instrucțiunile medicului, pentru că eram atât de îngrijorată pentru sănătatea mea și siguranța posteriorului, a spus Amanda, conform Daily Star, citat de Pro TV.