Sora Andreei Tonciu a exagerat cu operațiile estetice! Lorena este de nerecunoscut : „Mi-aș face orice, numai să arăt bine”

Sora Andreei Tonciu, Lorena, a trecut printr-o serie de operații estetice care au transformat-o într-o cu totul altă persoană.

25 ian. 2022, 09:22

Sora Andreei Tonciu, Lorena, are doar 22 de ani și a trecut deja prin mai multe operații estetice care o fac să pară o cu totul altă persoană.

Tânăra și-a schimbat radical fizionomia, de-a lungul timpului, iar unii ar crede că a exagerat chiar cu aceste intervenții.

Andreea Tonciu schimbare radicală de imagine. Operații estetice de 60.000 de euro: „Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”

Lorena și-a mărit sânii cu ajutorul implanturilor cu silicon, și-a modificat nasul prin opeația de rinoplastie, și-a mărit buzele și a apelat la alte numeroase intervenții la nivelul feței, pentru a ajunge la transformarea spectaculoasă din prezent. De asemenea, Lorena Tonciu a luat exemplul surorii ei și s-a vopsit brunetă.

„Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Dar ea e mai frumoasă decât mine”, spunea atunci Andreea.

Lorena Tonciu este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri, din cadrul Universității București, și a dezvăluit recent că își dorește mereu să facă schimbări de natură estetică deoarece este „complexată”. Astfel, pe lângă intervențiile la nivelul feței, Lorena adoptă și un machiaj strident.

„Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine. Că sunt complexată. Andreea iese și nemachiată din casă, însă eu nu pot”, spunea ea.

Andreea Tonciu, participă acum la Survivor România, iar la acest moment nu are timp și nici posibilitatea de a se machia în jungla din Republica Dominicană, așa că apare la  TV complet fără machiaj.

Andreea Tonciu şi CRBL, scandal cu replici obscene: „Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta/Eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă”

Prima dispută dintre Andreea Tonciu și CRBL a avut-o în prim-plan pe Roxana Ciuhulescu. Totul a pornit din momentul în care bruneta a vrut să cunoască numele concurenţilor din echipa ei care au nominalizat-o pe Roxana Ciuhulescu pentru eliminare, dar și motivul pentru care au luat această decizie. A fost primul moment în care a existat un schimb de replici acid între Tonciu şi CRBL.

Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. Cei doi şi-au adresat cuvinte grele

A doua polemică dintre CRBL şi Tonciu a avut ca punct de pornire comportamentul „promiscuu” al Laurei Giurcanu. Cel puţin aceasta a fost părerea Andreei Tonciu referitor la faptul că Laura a petrecut câteva ore bune în apă înpreună cu TJ Miles, asta în condiţiile în care are iubit. CRBL a intervenit în discuţie, moment în care disupta lor a început să fie rpesăată cu replici obscene.

”Mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore”, a replicat Tonciu.

”Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât vreau eu, fără să însemne ceva”, a replicat Laura.

CRBL a intervenit în discuţia celor două, cerându-le, totodată, concurenţilor să nu-i mai facă jocurile Andreei: ”Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei. Nu-ți mai face harfele astea cu mine. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu ”bărbat ca tine”…Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, a continuat CRBL cearta cu Andreea Tonciu.

„Suie-te pe mine. Ia să vedem, poți?”, i-a replicat Andreea.

„Este o expresie, dar la școală n-ai fost să o înveți”, este următoarea înţepătură a lui CRBL direcţionată către Andreea.

„Ba da, am învățat-o, dar eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă apoi”, insistă Tonciu.

„Eu nu sunt soțul tău!”, adaugă CRBL.

Discuţia dintre CRBL şi Andreea Tonciu i-a ridicat mingea la fileu Laurei Giurcanu, care nu a ezitat să-i plătească Andreei cu aceeaşi monedă.

Laura- Ce spune soțul tău? Hai, măi, Andreea.

Andreea: – Nu, măi, că el n-a dat-o să se suie pe mine într-un context de ăsta.

Laura: – Dar poate a dat-o, de unde știi?

Andreea: – Nu, n-a dat-o, stai tu liniștită.

Laura: – Dar poate a dat-o, nu? Ia, zi, poate a dat-o. Ce mai zici atunci?