Şi-a făcut un tatuaj din dragoste pentru fiul său, însă a fost atacat dur când a postat imaginea pe net FOTO

Un bărbat din America a fost atacat dur pe internet după ce, din dragoste pentru fiul său de abia născut, şi-a făcut un tatuaj imens pe jumătate din faţă cu chipul acestuia.

28 apr. 2015, 11:03

Christien Sechrist, din Houston, Texas, a sărbătorit venirea pe lume a copilului său într-un mod diferit faţă de alţi părinţi. Astfel, şi-a desenat pe faţă chipul bebeluşului, acoperind un obraz întreg, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi A fost CONCEDIAT din cauza unui TATUAJ pe BUZĂ. Motivul care a deranjat conducerea companiei atât de rău FOTO

Astfel, bărbatul, care este îndrăgostit de tatuaje, a reuşit să îşi şocheze atât familia, cât şi prietenii imaginea permanentă a băieţelului său, Perseus. La scurt timp după ce imaginea a fost terminată, el a postat pe Facebook o fotografie cu noul look şi a descris tatuajul că fiind „senzaţional”.

Mulţumesc Cody Gibbs pentru că ai făcut treaba asta senzaţională! Arată exact că fiul meu„, a scris tânărul tată pe internet, însă din păcate el a obţinut doar reacţii negative din partea prietenilor virtuali care i-au spus că din cauza tatuajului va avea probleme mari în obţinerea unui loc de muncă.

Citeşte şi IMAGINI NECENZURATE. Tânără filmată în timp ce îşi tatua zona intimă VIDEO

De ce ţi l-ai făcut pe faţă?! Cum dracu o să-ţi iei o slujba adevărată că să poţi să ai grijă de fiul tău?„, a scris unul dintre prieteni pe Facebook.