Şi-a găsit, în sfârşit, menirea! O preoteasă a renunţat la cele sfinte pentru a deveni dansatoare de striptease

Nikole Mitchell este fiică de pastor şi, până nu demult, a predicat Evanghelia, fiind ceea ce se numeşte o preoteasă. De puţin timp, însă, femeia în vârstă de 36 de ani a ajuns la concluzia că îşi doreşte să guste din plăcerile vieţii unei stripteuze, scrie New York Post.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 16:27

Nikole Mitchell a declarat, pentru publicaţia americană, că și-a dorit dintotdeauna să devină dansatoare de striptease.

De la o vârstă fragedă, aveam fantezii despre cum ar fi să fiu stripteuză. Însă am fost îndoctrinată, convinsă să cred că dorințele mele, trupul meu sunt păcătoase și rele”, povesteşte femeia.

Mamă a trei copii, aceasta a crescut într-o familie baptistă, în cadrul căreia a învăţat că locul femeii este la bucătărie.

Am fost învățată că femeile nu au voie să conducă și că ele trebuie să stea în bucătărie, să aibă grijă de copii. Și, deși voiam să mă revolt, am hotărât să devin preoteasă pentru că îmi plăcea să fiu în centrul atenției”, spune Nikole. 

Citeşte şi Bucurie în showbiz! Vedeta a devenit mămică: „Astăzi plâng de fericire. Dumnezeu ne-a oferit o minune”

A renunţat la biserică în 2017. În 2019, a divorţat de soţul ei. Apoi s-a înscris pe un site destinat adulților, de unde câștigă bani postând conținut explicit. În prezent, Nikole Mitchell este mai fericită ca niciodată şi este de părere ”că orice persoană are dreptul de a se exprima în orice fel crede că e bine pentru ea”.