Şi-a găsit maşina lovită în parcarea unui supermarket. Este incredibil ce s-a întâmplat după ce a sunat la 112 FOTO

Miercuri seară, în parcarea magazinului Carrefour de la Comarnic, a avut loc un incident. Trei maşini au fost lovite de un şofer care a părăsit locul accidentului. Când a ajuns la maşină şi a constatat paguba, unul dintre proprietarii maşinilor avariate a sunat la Poliţia din Comarnic.

RomaniaTV.net
03 dec. 2015, 06:29

La faţa locului s-a deplasat un echipaj, unul dintre agenţi spunându-le păgubiţilor să revină a doua zi la post pentru a depune plângere, scrie observatorulph.ro.

Citeşte şi EXPLICAŢIE HALUCINANTĂ a poliţiştilor în cazul patronului din Timişoara care a lovit cu maşina opt oameni

Nemulţumit de reacţia oamenilor legii, acelaşi proprietar a sunat la 112 cerând intervenţia unui alt echipaj, care să facă demersurile de urgenţă pentru identificarea şi prinderea celui care a provocat accidentul.

Dispecerul de serviciu i-a spus însă că va fi sancţionat pentru că nu a semnalat o urgenţă.

Mesajul păgubitului a fost următorul: „Cum mai ştie a doua zi după incident poliţistul care se va ocupa de caz dacă şoferul vinovat era beat? Dacă nu avea RCA valabil, cine răspunde? Mi se pare incredibil că poţi fi amendat pentru că ai sunat la 112 cerând să fie prins autorul unui accident rutier, fie el şi fără victime! În ce ţară trăim?”.

 


loading...