Şi-a înscenat o tâlhărie, dar a fost prins cu minciuna de poliţişti

Un student din Râmnicu Vâlcea şi-a păcălit părinţii că a fost prădat. Nu a reuşit însă şi cu poliţiştii, care l-au amendat pentru că i-a pus degeaba pe jar.

RomaniaTV.net
16 apr. 2012, 16:57
Şi-a înscenat o tâlhărie, dar a fost prins cu minciuna de poliţişti

Când vine vorba de a găsi scuze, tinerii pot fi foarte inventivi. Dovada: un student din Râmnicu Vâlcea şi planul pus la cale pentru a justifica dispariţia unor bunuri de valoare.

Tânărul îşi cheltuise banii în oraş cu prietenii şi pentru ca părinţii să nu-i reproşeze acest lucru s-a gândit să-şi vândă bunurile ca să facă rost de alţii şi să le spună părinţilor că fusese jefuit. Pentru a fi cât mai credibil, studentul s-a lovit cu o piatră în cap şi le-a spus părinţilor că a fost bătut de nişte hoţi care i-au luat cardul bancar, telefonul şi laptopul.

Disperată, mama tânărului a anunţat furtul la poliţie, însă întrebările oamenilor legii l-au pus în încurcătură pe „păgubit”. Încurcându-se în propriile minciuni, tânărul de 21 de ani a recunoscut că înscenase totul şi că ascunsese telefonul şi laptopul într-un tufiş la marginea oraşului, iar cardul l-a aruncat într-un coş de gunoi. Pentru fapta sa, el s-a ales cu o amendă pentru faptul că a pus poliţia pe jar degeaba.