Şi-a lăsat familia pentru o refugiată din Ucraina, iar acum s-au despărţit. Bărbatul a trecut printr-un calvar: „A luat un cuțit și a lovit peretele”

Şi-a lăsat familia pentru o refugiată din Ucraina, iar acum s-au despărţit. După doar patru luni de relație, britanicul Anthony Garnett și-a dat seama că a făcut greșeala vieții sale atunci când și-a abandonat iubita și copiii pentru tânăra pe care o primise în gazdă.

30 sept. 2022, 14:03

Şi-a lăsat familia pentru o refugiată din Ucraina, iar acum s-au despărţit. Povestea britanicului și a refugiatei a făcut înconjurul lumii și mulți au blamat-o pe tânără, numind-o “spărgătoare de case”.

Anthony a părăsit-o pe Lorna, femeia cu care avea o relație de zece ani și doi copii, pentru Sofiia, o refugiată din Ucraina pe care cuplul a primit-o cu drag în casa lor la începutul lunii mai.

Citeşte şi: Părăsită de soț după zece ani de căsnicie pentru o ucraineancă refugiată pe care au primit-o în casa lor. „I-am dat un acoperiș deasupra capului și așa m-a răsplătit”

Şi-a lăsat familia pentru o refugiată din Ucraina, iar acum s-au despărţit

Iubita britanicului a trecut prin momente grele, ea a povestit atunci că Sofiia a început să poarte “topuri decoltate prin casă și să se dea cu ruj roșu atunci când Anthony se întorcea de la serviciu”. După două săptămâni, când Lorna i-a cerut Sofiiei să părăsească locuința, bărbatul i-a spus că o va urma pe refugiată.

Tony și Sofiia s-au mutat în casa mamei lui, iar bărbatul a renunțat chiar și la job-ul său atunci când femeia s-a îmbolnăvit, pentru a avea grijă de ea.

Britanicul a anunțat recent că s-a despărțit de Sofiia și a povestit jurnaliștilor britanici prin ce calvar a trecut în ultima perioadă. Acum, regretă faptul că a decis să îşi părăsească familia pentru ucraineană.

A luat un cuțit și a lovit peretele de mai multe ori. M-a speriat și nu am avut de ales decât să sun la poliție. Eram îngrijorat de siguranța mea. Am părăsit-o pe Lorna și pe cei doi copii ai mei pentru Sofiia și am făcut toate eforturile pentru a rămâne împreună.

Am luptat atât de mult pentru ca această relație să funcționeze. (…) Dar acum s-a terminat. Am terminat-o 100% cu ea. Am terminat-o ca și cuplu. Am făcut o greșeală intrând într-o relație cu Sofiia”, a relatat bărbatul pentru Daily Mail.