Şi-a otrăvit colegii de clasă după ce aceştia l-au hărţuit. 25 de elevi au ajuns la spital

Un copil de 9 ani din Turcia a vrut să se răzbune pe colegii de la școală pentru că aceștia îl hărțuiau și râdeau de el. La ora de sport, băiatul s-a strecurat în clasă și le-a turnat elevilor în sticlele de apă lipici lichid.

RomaniaTV.net
23 feb. 2019, 13:07
Şi-a otrăvit colegii de clasă după ce aceştia l-au hărţuit. 25 de elevi au ajuns la spital

După ora de sport, copiii s-au întors însetați și au băut lichidul contaminat. Imediat, ei au început să se simtă și au fost transportați de urgență la spital din Bursa, potrivit mirror.co.uk.

Se pare că băiatul care era hărțuit de colegi a vrut să se răzbune. Părinții copiilor care s-au îmbolnăvit au venit într-un suflet la școală imediat după incident.

„Unul dintre copii a pus lipici în sticlele cu apă ale copiilor noștri, paramedicii îi consultă. Din fericire, toți sunt în afara oricărui pericol”, a declarat unul dintre părinți.

Doctorii de la Spitalul „Bursa Training and Research” au transmis că elevii nu au fost afectați grav și că vor fi trimiși acasă după consultul medical. Nu se știe dacă oficialii din domeniul educației investigează incidentul petrecut în zona Yildirim a orașului Bursa.

Este puțin probabil ca elevul responsabil să fie tras la răspundere de poliție, având în vedere că minorul nu are vârsta legală pentru a fi tras la răspundere, care este 14 ani în Turcia.