Şi-a RUPT maşina pe un drum plin de gropi şi a dat bani din buzunar pentru asfaltare. Reacţia autorităţilor

O şosea din judeţul Cluj a devenit spaima şoferilor, iar un localnic sătul să-şi tot repare maşina s-a gândit că, dacă autorităţile nu fac nimic, ar putea să plătească el pentru repararea drumului. Iar asta pentru că, în ciuda reparaţiilor repetate, pe drumul judeţean DJ 161 continuau să apară gropi chiar şi de 10 cm.

02 sept. 2015, 08:49
Şi-a RUPT maşina pe un drum plin de gropi şi a dat bani din buzunar pentru asfaltare. Reacţia autorităţilor

Şoferii care circulau pe şoseaua care leagă localităţile Iclod şi Aluniş, din judeţul Cluj, trebuiau să fie foarte atenţi să nu îşi distrugă maşinile, iar toate diligenţele făcute la Consiliul Judeţean în ultimul an şi jumătate pentru repararea DJ 161 au rămas fără rezultat.

„In fiecare zi comenteaza oamenii care trec pe aici cu masinile, însa nu avem ce face: drumul e in administrarea Consiliului Judetean. Am facut interventii la Cluj, ramase deocamdata fara efect”, spune primarul de la Aluniş, Mihai Sav, potrivit gherlainfo.ro

Gropile, care au ajuns să măsoare chiar şi peste 1 metru diametru, i-au îngrozit pe şoferii care circulă pe ruta Iclod- Aluniş, iar unul dintre ei, a decis să ia problema în propriile mâini. Astfel, dacă autorităţile abilitate nu au luat nicio măsură, locuitorul din Iclod s-a gândit să scoată bani din buzunar pentru a repara drumul. „Omul a facut o adresa la Consiliul Judetean Cluj prin care a propus sa sponsorizeze din banii personali lucrari de intretinere la drum”, a spus primarul din Iclod, iar solicitarea a fost aprobată şi reparaţiile au fost efectuate.

Citeşte şi Un şofer din Craiova a căzut cu maşina într-o groapă dintre blocuri

Culmea, după ce toată lucrarea a fost plătită, în şedinţa Consiliului Judeţean au fost alocaţi într-un final 130.000 de lei pentru lucrări de reparaţii la drumul ce leagă comunele Iclod si Aluniş.