Şi-a violat băiatul în vârstă de cinci ani. Vezi cum s-a descoperit teribila faptă

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Boldeşti Scăieni, Prahova, a fost reţinut pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol asupa unui minor. Monstrului i-a picat victimă chiar fiul vitreg.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 14:58
Şi-a violat băiatul în vârstă de cinci ani. Vezi cum s-a descoperit teribila faptă

O rudă venită în vizită la casa unde locuia bărbatul cu concubina şi fiul acesteia, în vârstă de cinci ani, a remarcat leziunile existente pe corpul minorului şi a sesizat telefonic Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), informează ziaruldeprahova.ro.

Poliţia din Boldeşti Scăeni a fost sesizată, la rândul ei, de către DGASPC despre faptul că un minor în vârstă de cinci ani a fost victima unei agresiuni sexuale, faptă care ar fi fost săvârşită de concubinul mamei sale.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe 15 ianuarie, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu minorul, l-ar fi supus pe acesta la perversiuni sexuale.

Suspectul, în vârstă de 26 de ani, a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.