Şi-au dus copilul la creşă, dar nu ştiau ce va urma. Ziua care a DISTRUS viaţa unei familii

Publicat: Sâmbătă, 21 Decembrie 2013 20:50 // Actualizat: Sâmbătă, 21 Decembrie 2013 20:56 // Sursa: romaniatv.net

Nu este neobişnuit ca părinţii să-i ducă micuţii la creşă atunci când trebuie să se întoarcă la serviciu. Dar probabil mulţi se vor gândi de două ori înainte să facă asta de acum înainte.

Un băieţel de trei ani se zbate între viaţă şi moarte, conectat la aparate, după ce o zi la creşă i-a schimbat viaţa pentru totdeauna. Din cauza personalului neglijent, micuţul a fost infectat cu virusu E Coli 0157, iar acum este ţinut în viaţă doar de aparate. Din cauza infecţiei foarte puternice, micuţul Bo Cox a orbit, şi-a pierdut aproape complet auzul şi a dobândit insuficienţă renală. În plus, mai are doar un sfert din intestin, după ce a fost operat pentru a se îndepărta ţesutul infectat. Viaţa lui depinde de aparatele la care este conectat şi tot ce pot părinţii să spere este că într-o zi va putea beneficia de un transplant de rinichi. Dar restul problemelor sunt iremediabile.Până atunci, însă, micuţul, care a fost supus deja la 16 operaţii, face dializă aproape zilnic. Şi totul din cauză că personalul de la creşa unde a fost dus micuţul nu a respectat normele elementare de igienă atunci când lucrezi cu copii, adică să se spele pe mâini.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 dec 00:05
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
21 dec 21:01
... Nu este neobişnuit ca părinţii să-i ducă micuţii la creşă...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H