Şi-au dus pasiunea la extrem. Vezi ce actori s-au îmbolnăvit psihic pe platourile de filmare VIDEO

Actorii din filmele magistrale au făcut tot posibilul pentru a intra în pielea personajelor. Aceştia şi-au pus chiar şi viaţa în pericol pentru ca rolul să îi iasă cât mai bine. De exemplu, Christian Bale a slăbit aproape 30 de kilograme pentru rolul din The Machinist iar Charlize Theron s-a îngrășat 15 kilograme și și-a ras sprâncenele pentru Monster. Desigur că lista poate continua la nesfârşit şi cu alţi actori care si-au transformat pasiunea într-un mod de viaţă.  

11 sept. 2015, 11:41
Şi-au dus pasiunea la extrem. Vezi ce actori s-au îmbolnăvit psihic pe platourile de filmare VIDEO

Cei de la Movie Pilot au făcut o listă de actori care și-au dus pasiunea până în pragul nebuniei.
 
Adrian Brody a renunțat la tot pentru a intra cţt mai bine în rolului lui Władysław Szpilman, un supraviețuitor al Holocaustului, din filmul The Pianist. Acesta s-a înfometat și și-a petrecut patru ore pe zi cântând la pian, a renunțat chiar şi la apartamentul în care locuia, și-a vândut mașina, și-a închis telefoanele și s-a mutat în Europa cu două bagaje.

“Am vrut să am această experiență, să fiu cu adevărat în pielea lui Szpilman. Au fost multe momente în care am simțit că s-ar putea să îmi fi pierdut mințile. Nu puteam să realizez cât de departe am ajuns”, a mărturisit Brody, potrivit playtech.ro.

Citeşte şi Bob Johnston, producătorul lui Bob Dylan, Johnny Cash sau Leonard Cohen, a murit

Heath Ledger s-a izolat complet pentru a se pregăti pentru a intra cât mai bine în pielea personajului The Joker din  The Dark Knight Rises.

“Am stat într-o cameră de hotel din Londra aproape o lună, am deschis un jurnal și am experimentat mai multe voci. Mi s-a părut important să găsesc una iconică. Am sfârșit mergând în pantofii unui psihopat, am devenit o persoană incapabilă să își mai conștientizeze faptele. Jokerul e un sociopat, un clovn cu sânge rece, criminal în masă, iar Chris mi-a dat toată libertatea pentru a-l contura. A fost distractiv, pentru că nu există limite pentru ceea ce Jokerul ar spune sau ar face. Nimic nu îl intimidează și totul e o mare glumă”, spunea regretatul actor.

Vezi cum au fost aduși unii actori în pragul nebuniei de filmele lor, pe playtech.ro.