Şi-au îngropat bebeluşul abia născut în grădina din spatele casei

Caz uluitor într-o comună din Dâmboviţa! O familie şi-a îngropat bebeluşul abia născut în grădina din spatele casei. Totul s-a descoperit după ce mama a ajuns la spital în urma unei hemoragii extrem de puternice. Soţul ei a ajuns pe mâna poliţiei. Cei doi mai au acasă cinci copii.

RomaniaTV.net
03 apr. 2014, 12:22
Şi-au îngropat bebeluşul abia născut în grădina din spatele casei

O familie şi-a îngropat bebeluşul abia născut în curtea casei, la Dobra, judeţul Dâmboviţa. Femeii însărcinate în luna a şaptea i s-a făcut rău şi şi-a chemat soţul de urgenţă acasă. A născut singură, apoi bărbatul ar fi îngropat copilul în curtea casei.

Nimeni nu a ştiut nimic până când femeia nu a fost dusă de urgenţă la spital din cauza unei hemoragii puternice. Medicii şi-au dat seama că abia născuse şi au alertat poliţiştii. Aceştia au rămas şocaţi când au găsit bebeluşul îngropat în curtea casei.

Citeşte şi: Un caz care i-a ŞOCAT şi pe medici: Un bebeluş de 7 luni luni trăia cu CORPUL plin de ACE VIDEO

„O familie care nu a avut probleme, nici în comună. Şi-a crescut copiii. Nu a avut probleme nici cu asistenta sociala”, a spus primarul din comuna Dobra, judeţul Dâmboviţa.

Cadavrul copilului a fost dus la necropsie. Legiştii trebuie să stabilească dacă bebeluşul s-a născut mort sau viu. Dacă acesta trăia, mama va fi acuzată de pruncucidere, iar tatăl de omor.

Atenţie ce bonă angajaţi! Vezi tratamentele INUMANE aplicate unui BEBELUŞ de dădaca lui VIDEO