Şi-au riscat libertatea pentru carne de mici şi televizoare

Trei bărbaţi din Timişoara au ajuns pe mâna poliţiei după ce au spart trei magazine aflate la 50 de metri de casele lor. Hoţii au luat carne de mici de la o măcelărie şi cinci televizoare, dar şi alte bunuri de la alte două magazine

RomaniaTV.net
25 mai 2013, 05:48
Şi-au riscat libertatea pentru carne de mici şi televizoare

Trei bărbaţi din Timişoara au spart trei magazine dintr-o piaţă din vecinătatea locuinţelor lor. Au luat carne de mici de la o măcelărie şi mai multe bunuri din celelalte două spaţii comerciale.

„Mie mi-au luat 4 sau 5 LCD-uri şi un robot. Au spus vecini că au mai spart de vreo două ori, asta e a 3 oara”, a spus patronul unui magazin.

Poliţişti i-au identificat pe cei trei suspecţi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere de la magazine.

„Politiştii au efectuat percheziţii la domiciliile a trei bărbaţi supectaţi de furturi din 3 societăţi comerciale. Pentru cercetări la faţa locului s-a folosit câinele de urmă”, a declarat Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Potrivit România TV, poliţiştii au recuperat o parte din pagubă. Oamenii legii au găsit în casele suspecţilor şi două săbii, dar şi un topor folosit la spargeri. Bărbaţii au fost duşi la audieri sub acuzaţia de furt calificat.