Şi-au ucis mama vitregă pe când aveau 12, respectiv 13 ani. De ce ce se tem de eliberare VIDEO

Catherine şi Curtis Jones, doi tineri din America, vor fi eliberaţi după ce şi-au petrecut aproape jumătate de viaţă în închisoare. Astfel, atunci când băieţelul în vârstă de 12 ani a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru crimă de gradul 2, prima întrebare pe care le-a pus-o poliţiştilor a fost dacă îşi poate lua jocul Nintendo cu el.

24 iul. 2015, 06:23

În prezent, bărbatul are 29 de ani şi, împreună cu sora lui Catherine, de 30 de ani, vor fi eliberaţi din închisoare. Cei doi au folosit armă tatălui lor pentru a o ucide pe iubita acestuia. Cu toate că iniţial, s-a crezut că cei doi erau geloşi pe aceasta, rapoartele ulterioare ale poliţiei sugerează că au fost abuzaţi sexual de cei doi şi de încă un alt bărbat care locauia cu ei, potrivit News.co.au.

Citeşte şi ŞOCANT: Adolescenţi arestaţi, suspectaţi de asasinarea unor membri de familie

Astfel, copiii au plănuit să-i ucidă pe toţi trei, dar au împuşcat-o doar pe femeie, cu 4 focuri de armă. În prezent, cei doi fraţi vor părăsi închisoarea fără să fi trimis vreodată un sms sau să conducă o maşină. În plus, pentru că toată viaţă lor vor fi încadraţi drept eliberaţi condiţionat, la cea mai mică infracţiune riscă să ajungă din nou după gratii.

 

După ce mi-am petrecut adolescenţă şi mare parte din viaţă de adult în spatele gratiilor, voi fi eliberată într-o societate atât de diferită de ceea ce am lăsat în spate. Sunt multe temeri, în special pentru că trebuie să învăţ să funcţionez că un om normal: să conduc o maşină, să aplic la joburi, să trimis sms-uri, să mă îmbrac pentru un interviu de angajare, să obţin asigurare medicală şi de viaţă. N-am habar. Ideea de a avea 30 de ani şi să fiu complet dependenţă de alţii să mă înveţe cum să fac lucruri de baza nu este foarte tentantă. Voi părăsi închisoarea la fel de neştiutoare că la 13 ani„, a declarat femeia într-o scrisoare deschisă, publicată într-o revistă americană.

Citeşte şi CRIMĂ în Iaşi: Unchiul tânărului ucis în chinuri groaznice şi atârnat de un gard, ARESTAT

Pe de altă parte, fratele ei a văzut pentru scurt timp „lumea de afară” atunci când a fugit dintr-o facilitate de detenţie pentru minori după ce un uragan a distrus poartă de la intrare. El a fost prins după 24 de ore şi ceea ce a zis atunci i-a lăsat pe mulţi fără cuvinte: „Oamenii fac afară lucrurile într-un mod foarte lipsit de respect.”