Şi încornorat, şi arestat, şi cu banii luaţi. Soţul tinerei din Scobâlţeni care s-a iubit cu preotul paroh rămâne în arest şi plăteşte cheltuieli judiciare

Magistrații Tribunalului Iași au decis ca Gheorghe Scrijan Nicăi, soțul tinerei care s-a iubit cu preotul din lcalitatea ieşeană Scobâlţeni, să rămână în arest. În plus, soţul încornorat e şi bun de plată, fiind obligat să plătească cheltuieli judiciare.

28 iul. 2022, 23:26

Celebrul preot din Iaşi prins cu amanta face victime colaterale. A întreţinut relaţii intime cu o tânără căsătorită, iar soţul acesteia a ajuns acum în spatele gratiilor. Soţul încornorat a încercat să-l şantajeze pe preot, cerându-i 20.000 de euro ca să nu dezvăluie faptul că s-a culcat cu nevasta lui. Înşelată, dar demnă, preoteasa a decis să-l dea pe şantajist pe mâna Poliţiei. Astfel soţul încornorat, care mai avea o condamnare la activ, a ajuns în spatele gratiilor.

Preot din Iaşi prins cu amanta. Soţul încornorat rămâne în spatele gratiilor

Instanţa respinge, ca fiind nefondată, contestaţia formulată de contestatorul-inculpat Gheorghe Scrijan-Nicăi împotriva încheierii din 23 iulie 2022, pronunţată de magistratul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi, încheiere pe care o menţine. Îl obligă pe contestatorul-inculpat să plătească statului, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către acesta, suma de 250 de lei. Definitivă”, au decis magistraţii Tribunalului Iaşi.

Bărbatul a fost condamnat și în 2018 la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata a patru ani termen de supraveghere pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Citeste si Enoriaşii îl absolvă de vină pe preotul iubăreţ din Scobâlțeni: „Ea e de vină dacă… mă scuzaţi”

Cum s-a ajuns la adulter

Adulterul poate nu ar fi ieșit la iveală niciodată, dacă tânăra Alexandra nu i-ar fi povestit cumnatei sale, cu lux de amănunte, întâlnirile cu preotul Orzetic.

Eu am greșit că i-am povestit cumnatei. Ea a văzut în seara de Înviere că vorbesc prin mesaje cu cineva. Nu vorbeam cu preotul, era altcineva. Cred că i-a spus soțului și după au pus ei la cale un plan”, a spus Alexandra pentru bzi.ro.

Apropierea dintre cei doi s-a conturat după spovedanie. Au început apoi să vorbească și la telefon, iar discuțiile erau, de regulă, despre viața sexuală a Alexandrei.

Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai povestit Alexandra pentru sursa citată.

Citeste si Dragoste cu năbădăi la Iași, un preot a fost prins cu amanta! Suma fabuloasă promisă soțului acesteia ca să țină aventura secretă