Și zânele obosesc câteodată! Andreea Marin, de urgență la spital. ”Am ajuns să pic pur și simplu”

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din istoria televiziunii din România. De zeci de ani, Zâna Surprizelor se află în inimile românilor datorită carierei sale uluitoare, dar și a numeroaselor proiecte de caritate în care s-a implicat. Însă, și zânele mai obosesc așa că nu de puține ori vedeta a ajuns pe mâinile medicilor din cauza epuizării.

30 oct. 2023, 09:03
Și zânele obosesc câteodată! Andreea Marin, de urgență la spital. ”Am ajuns să pic pur și simplu”
Și zânele obosesc câteodată! Andreea Marin, de urgență la spital.

Și zânele obosesc câteodată! Andreea Marin s-a bucurat și se bucură de un succes fabulos, însă foarte puțini sunt cei care știu ce preț a plătit pentru acesta.

Citește și Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre ce face iubitul ei în Israel: „Nu i-a lăsat la greu. A trăit o experiență greu de uitat”

Și zânele obosesc câteodată!

Recent, Andreea Marin a dezvăluit că succesul nu este egal cu fericirea și că abia la 48 de ani a cunoscut acest sentiment.

„Pentru mine fericirea vine abia acum, la 40 și de ani, aproape 50, când înțeleg că de fapt înseamnă moderație, înseamnă echilibru. Fericirea nu trebuie să o cauți nici acolo unde crezi că atingi cerul cu mâna, nici în strălucirea unei clipe, fericirea stă în calmul ce se așază în tine, când știi cine ești. Ești fericită că poți comunica, în primul rând cu interiorul tău, când te simți bine cu tine, cu cei din jurul tău. Succesul nu este egal cu fericirea! Nu este o fericire pe termen lung, este o clipă, o strălucire de moment și vine după atât de multă muncă, încât nu mai ai puterea de a te bucura cu adevărat”, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro

Mai mult, Zâna Surprizelor a mărturisit și ce sacrificii a făcut pentru cariera prolifică din televiziune și a vorbit despre momentele în care a ajuns pe mâinile medicilor din cauza oboselii.

„Am avut nenumărate momente în care am simțit oboseala, epuizarea. Nu le mai știu numărul. Le-am depășit cu greu, uneori am ajuns în spital, am ajuns să pic, pur și simplu de oboseală. Lucrurile mari nu se fac cu eforturi mici. În meseria pe care mi-am ales-o nu este vorba doar despre muncă fizică, ci și de creativitate, de dorința de a veni mereu cu ceva nou, dar și de muncă fizică pentru că uneori le facem pe toate. Cel puțin așa am făcut eu lucrurile, sunt producător de ani buni și asta înseamnă să te intereseze tot ce ține de bucătăria produsului tău”, a mai spus Zâna Surprizelor.

Citește și EXCLUSIV Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 15 kilograme. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă zilnic: „Rochia asta îmi venea mulată înainte”