Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, s-a logodit. Află cine i-a furat inima tânărului de 21 de ani

Publicat: Luni, 11 Mai 2015 14:21 // Actualizat: Luni, 11 Mai 2015 14:21 // Sursa: romaniatv.net

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a uimit pe toată lumea cu anunţul său de pe Facebook. Mai exact, acesta şi-a schimbat statutul de burlac în bărbat logodit.

Fanele lui Sică Dumitrescu, unul dintre fiii cei mici ai marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, sunt în stare de şoc, după ce acesta a făcut public faptul că s-a logodit.

Chiar dacă nu are o carieră strălucită în fotbal, Sică Dumitrescu a găsit puterea să meargă mai departe şi să îşi câştige singur existenţa. Ba mai mult, să îşi dorească să îşi întemeieze şi o familie, de la o vârstă atât de fragedă.

În vârstă de doar 21 de ani, Sică Dumitrescu, cunoscut şi sub numele de "Bitzi", aşa cum i se spunea în clasele V-VIII, se pare că şi-a găsit marea dragoste cu care vrea să facă şi nuntă.

Tânăra care i-a furat inima se numeşte Bojan Cristina, este din Oradea şi are 22 de ani. Din profilul de Facebook al acesteia, mai reiese că este o împătimită a vieţii nocturne şi a petrecerilor de mii de euro de pe litoralul românesc. Fiindcă perechile sufleteşti sunt de foarte multe ori o jumătătate din tine, Sică Dumitrescu şi Bojan Cristina au foarte multe lucruri în comun, ca de exemplu: sportul, stilul de viaţă de lux şi tatuajele.

Citeşte şi  Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, VISA la o carieră în FOTBAL, dar a ajuns să fie Agent de Vânzări

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mai 17:22
...său de pe Facebook. Mai exact, acesta şi-a schimbat statutul de burlac în bărbat logodit. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
11 mai 14:30
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H